Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-08-11, 02:09 PM   #1
Eltigre88
ASUS Lover!!!
 
Eltigre88's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Essex Jct. Vermont
Posts: 1,062
Default Can Not Use Num Pad in Black Ops???

I can't assign any keys to the Num pad. When I do i can only use the numbers on the keyboard. Am I missing something? Is there a way to use these keys? I'm use to playing a certain way with all my games and now I can't with this game.
__________________
ASUS Sabertooth P67
Intel SB 2600K 4.4 GhZ
16 GB Gskill RipJaws DDR3 2133
MSI 680GTX Twin Frozr 4GD5/OC, Galaxy 680GTX 4GB GC SLI
Samsung 840 Pro 256GB
ThermalTake ToughPower 850W PSU
Windows 8 Pro 64bit
16076 3dMark11 score
Eltigre88 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 02:14 PM   #2
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by Eltigre88 View Post
I can't assign any keys to the Num pad. When I do i can only use the numbers on the keyboard. Am I missing something? Is there a way to use these keys? I'm use to playing a certain way with all my games and now I can't with this game.
turn num lock off, config whatever key you need to and then you can activate the num lock again, and now it will work. i had to do this too. hope i made sense
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 02:50 PM   #3
Bearclaw
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Go play a real PC game.
  Reply With Quote
Old 03-09-11, 03:10 PM   #4
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

You can probably bind them directly using your config file too.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 04:26 PM   #5
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by ViN86 View Post
You can probably bind them directly using your config file too.
it's easier to just turn num lock off, bind the keys you want and turn num lock back on
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 04:27 PM   #6
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by Bearclaw View Post
Go play a real PC game.
Blops isn't a real PC game Bearclaw?
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 05:43 PM   #7
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by Eltigre88 View Post
I can't assign any keys to the Num pad. When I do i can only use the numbers on the keyboard. Am I missing something? Is there a way to use these keys? I'm use to playing a certain way with all my games and now I can't with this game.
Get this. It's simply the best device for gaming. Anyone who says it isn't is a commie.

http://www.amazon.com/Belkin-F8GFPC1.../dp/B0000DC643
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 06:21 PM   #8
Burnt_Ram
Registered User
 
Burnt_Ram's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Kelowna, B.C.
Posts: 2,092
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by CaptnStubing View Post
Get this. It's simply the best device for gaming. Anyone who says it isn't is a commie.

http://www.amazon.com/Belkin-F8GFPC1.../dp/B0000DC643
that's pretty cool! never seen one before.
Burnt_Ram is offline   Reply With Quote

Old 03-09-11, 06:28 PM   #9
mullet
 
mullet's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 8,069
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by CaptnStubing View Post
Get this. It's simply the best device for gaming. Anyone who says it isn't is a commie.

http://www.amazon.com/Belkin-F8GFPC1.../dp/B0000DC643
I have owned all of them I use this one now.
http://www.amazon.com/Belkin-n52te-T.../dp/B000WMEHYG
__________________
• LIAN-LI PC-A70B • ASUS MAXIMUS V FORMULA (0701) • i7-3770k + NOCTUA|NH-D14 • Intel 520 240GB SSD • G.SKILL Ripjaws X Series 16GB DDR3 1600 •
• EVGA GeForce GTX 680 • PCP&C 750 Quad • ASUS BD-ROM • DELL U2711 H-IPS + DELL 2209WA e-IPS• Windows 7 Pro x64 SP1 • Logitech Z5500 5.1 •
mullet is offline   Reply With Quote
Old 03-09-11, 07:00 PM   #10
CaptnStubing
Registered User
 
CaptnStubing's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2,714
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by Burnt_Ram View Post
that's pretty cool! never seen one before.
What makes it so good is you hand rests on it in a natural position. Then you have all the macro functions and D pad. The wheel is useless but meh, no biggie the rest more than make sup for the useless wheel. Mullet linked the newest version but there isn't any difference between the two other than lights and color.

Quote:
Originally Posted by mullet View Post
I have owned all of them I use this one now.
http://www.amazon.com/Belkin-n52te-T.../dp/B000WMEHYG
Yeah it's the same pad. The reason why I linked the older one is the paint on the buttons don't rub off as they do on TE. I have the TE also but only because the older one's foward button wore out. I hate the lights on it. I have them always off and I took off the stupid thumb controler insert so it is like the original.
CaptnStubing is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 12:19 AM   #11
MowTin
 
MowTin's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,205
Default Re: Can Not Use Num Pad in Black Ops???

Quote:
Originally Posted by Eltigre88 View Post
I can't assign any keys to the Num pad. When I do i can only use the numbers on the keyboard. Am I missing something? Is there a way to use these keys? I'm use to playing a certain way with all my games and now I can't with this game.
I used to use the Num pad for movement a long time ago. I retrained myself after I came across a game that wouldn't work with num pad.
__________________
i7 920 @ 3.6Ghz | 480 GTX | 3x2GB OCZ Gold | x58 3SLI | X-Fi Extreme Gamer | Samsung 226BW | Samsung 4665F LCD HDTV | Kenwood 500W receiver

PS3 | Xbox 360
MowTin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.