Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-03, 01:59 PM   #1
tkloppel
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 18
Default gforce+kde

Ok, I get to the little splash screen in kde and it begins loading, and then gets to the part when it loads the mouse and keyboard and such then just closes... no errors, nothing... I checked the x log and the last line says that it is loading the mouse...

(II) XINPUT: Adding extended input device "Configured Mouse" (type: MOUSE)

I'd put up the errors.. but there are none.

Any clue?
tkloppel is offline   Reply With Quote
Old 06-07-03, 02:00 PM   #2
tkloppel
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 18
Default Oh yeah

It's the newest version of kde, and debian woody.
tkloppel is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kde compositing conflicts with wine popup menu kokoko3k NVIDIA Linux 0 06-01-12 05:54 AM
NVidia Display Drivers screw up KDE Webgraph NVIDIA Linux 11 10-08-02 08:57 PM
nvidia gforce 2 gts 32mb destroyer NVIDIA Linux 1 09-25-02 12:21 PM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM
poor kde X windows performance after restart HeadStrong NVIDIA Linux 5 08-19-02 07:17 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.