Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-27-09, 02:48 PM   #25
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Back to pc :D

Quote:
Originally Posted by AdamK47 View Post
There's a user modified DX9 dll that will fix that now.
That's good news.

Way to undermine my troubleshooting skillz. This aint over.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 03-29-09, 05:32 PM   #26
MowTin
 
MowTin's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,205
Default Re: Back to pc :D

Quote:
Originally Posted by HiCZoK4 View Post
(Still GTA4 on 360 is great!)
That's the point. Some games are better on console some are better on PC. Some are exclusive console. Some are exclusive PC. Why does it have to be either or?

I'm a gamer. I'm a PC gamer. I'm a console gamer. I'm a handheld gamer. I'm even an iphone gamer from time to time. I'll play a good game on any platform.
__________________
i7 920 @ 3.6Ghz | 480 GTX | 3x2GB OCZ Gold | x58 3SLI | X-Fi Extreme Gamer | Samsung 226BW | Samsung 4665F LCD HDTV | Kenwood 500W receiver

PS3 | Xbox 360
MowTin is offline   Reply With Quote
Old 03-29-09, 05:35 PM   #27
FearMeAll
 
FearMeAll's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia, USA
Posts: 827
Default Re: Back to pc :D

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
Everyone who wants to play Bloodlines with 4Gb you may have to limit your RAM to 3Gb otherwise the game will default to low res textures. Of course there is no menu option to force high again. This happened to me last time I played. I just lowered the RAM in MSCONFIG.
the latest community patch fixed this. I am running bloodlines on my vista64 rig and textures are great again!
__________________
Consoles: Xbox Elite with HDDVD drive and PS3.
Screen:
Panasonic AX200U Widescreen Projector (1280x720), 160" HighPower Screen, AND A BIG COUCH.
[FONT="Courier New"] HTPC: Intel Wolfdale 3ghz, 4 gigs DDR2 800 ram, 500gig HDD, Craptastic 7600GS, Windows 7 32bit, XBMC installed [/FONT] :D
[B]My Video Encoding/Office rig:[/B] [I] Intel QX9650 @ 3ghz, 1333mhz FSB, 4gigs Patriot Extreme DDR3 @ 1333mhz, XFX 790i 3-way Sli mobo, Xf-Fi Extreme Gamer, 400watt Fanless Power Supply, 9500GT 64-bit bus(ouch!), 8.750TB HDD, Windows 7 64-bit Ultimate. [B][FONT="Arial Narrow"]Everything at stock and completely boring..[/FONT][/B][/I] :type:
FearMeAll is offline   Reply With Quote
Old 03-29-09, 06:04 PM   #28
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Back to pc :D

that another thing they should do, re-skin the entire game
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GPU memory consumption, back buffer, Quadro tdsussman NVIDIA Linux 5 08-14-12 09:14 PM
[Regression] "6 little screens" problem is back with 302.07 (AU0-8428 pannel) mile-igad NVIDIA Linux 6 06-26-12 08:10 AM
New DLC Available: Jagged Alliance - Back in Action: Point Blank DLC News Gaming Headlines 0 06-13-12 06:30 PM
PSN Dusts Self Off, Gets Back Online News Gaming Headlines 0 06-10-12 02:30 AM
Thinking about switching back to Windows if I can't get this to work!!! dungscooperdave NVIDIA Linux 7 08-15-02 08:29 AM

All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.