Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA Windows Graphics Drivers

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-02-02, 10:21 PM   #277
batterbrain101
"TAZ LIKE!"
 
batterbrain101's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Spokane, Washington, USA
Posts: 191
Thumbs up

I have had great luck with these drivers, my 3dmark2001SE score went from 9845 to 10440 (previous were 30.82). All my games work great so far.
__________________
] My village called, their Idiot is missing!

My rig:
Asus Maximus VI Hero
Intel i7 4770K@ 4.2 GHz
16GB G-Skill Trident X DDR3 2400 Ram
Corsair 750HX "Silver Certified" PSU
Corsair H70 Hydro CPU Cooler
2x PNY GTX 770 OC2 4GB in SLI
180 GB Intel 520 SSD
2 TB Barracuda HD, 2 TB WD Caviar Green
Logitech G-510 Keyboard
Windows 7 Professional 64 bit
3 Samsung 24" LED SyncMaster Monitors

batterbrain101 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-02, 11:15 PM   #278
MRX
"Its all good!"
 
Join Date: Aug 2002
Location: S-CA
Posts: 38
Smile

Performed a fresh re-install of 30.x drivers, artifacts are gone
wait till they get the bugs out of 40.x and redeploy!

There was not really that much difference anyway, more adjustments, etc.

As with most beta releases it will soon be good.

Cheers.






MSI 645DX
512 DDR 2700
P4 2.26 512K
PNY 4400
MRX is offline   Reply With Quote
Old 09-02-02, 11:57 PM   #279
batterbrain101
"TAZ LIKE!"
 
batterbrain101's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Spokane, Washington, USA
Posts: 191
Cool

I've been playing the thing, its alright, but kind of short. Has alot of bugs too. But it was fun.
__________________
] My village called, their Idiot is missing!

My rig:
Asus Maximus VI Hero
Intel i7 4770K@ 4.2 GHz
16GB G-Skill Trident X DDR3 2400 Ram
Corsair 750HX "Silver Certified" PSU
Corsair H70 Hydro CPU Cooler
2x PNY GTX 770 OC2 4GB in SLI
180 GB Intel 520 SSD
2 TB Barracuda HD, 2 TB WD Caviar Green
Logitech G-510 Keyboard
Windows 7 Professional 64 bit
3 Samsung 24" LED SyncMaster Monitors

batterbrain101 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-02, 08:37 AM   #280
ss1
Registered User
 
ss1's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Aberystwyth, UK & Horley, Surrey, UK
Posts: 25
Send a message via ICQ to ss1 Send a message via AIM to ss1 Send a message via Yahoo to ss1
Default

Has anyone tried UT in D3D mode with these drivers?

ss1.
__________________
[size=0.08]CPU: Athlon XP 1600+ w/ Zalaman CPNS6000-AlCU HSF
OS: Windows 2000 Pro SP3
Mobo: MSI K7T266 pro 2 RU
VideoCard: Gainward Geforce4 Ti4400 128mb DDR ViVO 40.72 Dets
Monitor: LG 915FT+ Flatron 19" 1600x1200 @ 85hz
RAM: 512MB DDR
Storage: 2 x 40Gb Segate Barracuda IV's (7,200 rpm), 20Gb Segate U6 (5,200 rpm), Zip 250 IDE, Pioneer 16x DVD, Sony 32x10x40 CD-RW
SoundCard: Turtle Beach Santa Cruz (5.1 Digital) & SB Audigy Player (4.1 Analouge)
Speakers: Cambridge Soundworks DTT3500 5.1 Digital + Sony MDR-V150 Headphones[/size]

[size=0.5]“Fanatics make unreliable friends.” – Garrett – Thief : The Dark Project[/size]
ss1 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-02, 03:24 PM   #281
Ripper
OldFriggIn(v)idiot
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 6
Default DirectX CUBIC Mapping issue and flashing textures

Anyone have distorted or corrpupt textures with CUBIC Mapping and the 40.41's? One of my favorite games is Collin McRae Rally 2.0. Great game w/ great visuals. Always ran w/ CUBIC mapping option turned on with the 30.82's and all was fine, installed the 40.41's (after uninstalling 30.82's) and the reflections in the Car rear windows is distorted. All other mapping options seem fine, but the CUBIC option is screwed.

Also -- with MS Combat Flight Simulator, I get flashing textures in the ****pit view. Again -- no issues with the 30.82's.

Looks like the 40.41's need a little work!

BTW -- the games seems to run quite nicely, even w/ Aniso and AA truned on with the 40.41's, seemed sluggish w/ the 30.82's. The 40.41's are generally pretty good for Beta and the spped increases are such that I am looking forward to the final product !!

Last edited by Ripper; 09-03-02 at 09:30 PM.
Ripper is offline   Reply With Quote
Old 09-03-02, 09:16 PM   #282
thcdru2k
Registered User
 
thcdru2k's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Milpitas, CA
Posts: 1,142
Send a message via ICQ to thcdru2k Send a message via AIM to thcdru2k
Default

my specs and my 3dmark...

det 40.41 rocks..nuff said.
__________________
Athlon XP 1.58GHz | MSI KT3 Ultra2 | 256MB DDR PC-3000 | GeForce 4 ti4200 64mb @ 310/533 | IBM 120GXP 40.0GB | Det. 41.09 | DX 9 RC2 | Win XP SP1

11118 3DMarks
thcdru2k is offline   Reply With Quote
Old 09-03-02, 09:53 PM   #283
MRX
"Its all good!"
 
Join Date: Aug 2002
Location: S-CA
Posts: 38
Unhappy

Texture flashing in some games is the general problem-its a great driver for increasing performance, but it is still a beta release. At least we can see what to expect with the gold release-hopefully minus the flashing.

I have redeployed to the 30.82, and no more texture flashing. It will be good soon.

Cheers
MRX is offline   Reply With Quote
Old 09-03-02, 10:53 PM   #284
JediKnight
Kyle Katarn
 
JediKnight's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: NYC
Posts: 134
Default

my 3dmark score went from 6179 to 6301. better than nothing.
__________________
"Im no Jedi. Im just a guy with a lightsaber and a few questions"

Intel Core i7 - 3770K| ASUS Maximus V Formula ACIII Mobo | 8 Gig Corsair Vengeance 1600 | EVGA 450 GTS | WD 1TB 64MB HDD | Lite On iBS312 BD RW Drive | Samsung VX922 | Windows 7 Home Premium 64 | Cooler Master HAF 922 case | Cooler Master Silent Pro M700 PSU
JediKnight is offline   Reply With Quote

Old 09-04-02, 07:19 AM   #285
dante_uk
Geforce FX5900
 
dante_uk's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Crawley-Sussex-UK
Posts: 120
Talking 3dMark - Missing game play.

I thought I try these new drivers and see what 3dmark was like.
Well great graphics but the game play sucks, very repetative and unresponsive. I played for a couple of hours and my score kept changing but not by much.

Now seriously, nearly all the games I play use OpenGL and my current grx card doesn't have pixel shaders. Plus none of the games I'm playing use pixel shaders.
So these drivers don't have any performance effect for me, nor for most people to be honest. Apart from improving your meaningless 3dMark scores on GF3 and Gf4Ti cards, you'll have to wait to get any real benefit from these drivers, by which time another set will have been released.

I did try a real game to test with. My FPS don't seem too different playing SOF2 Online but Q3 was darker, the textures weren't as sharp and the FPS only increased by a 1 or 2. Not exactly a step forward.

The new User Interface is better thou. The Coolbits setting for the AGP settings didn't work for me. The AGP form appears but none of the settings work and most are ghosted.

My Rig:
MOBO GIGABYTE S478 Intel 845E
CPU Pentium 4 2.2Ghz
Mem 256MB DDR
Gfx GeForce 2 Ti 64MB DDR
Snd SB Live! Player 5.1
O/S XP Pro

Waiting for Nv30
__________________
-- "I have always wished that my computer would be as easy to use as my telephone. My wish has come true. I no longer know how to use my telephone" Bjarne Stronstrup (originator of C++ programming language)

Gigabyte S478 Intel 845E / P4 2.2Ghz / 1GB DDR / GF FX 5900 128MB (400/850) / SB Live! Player 5.1 / XP Pro sp1 (DirectX9.0c) / Suse 8.2
dante_uk is offline   Reply With Quote
Old 09-05-02, 04:30 PM   #286
JohnsonLKD
Henry stauf
 
JohnsonLKD's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: BC
Posts: 88
Default

GTA 3 sux with det 40...

...1 fps?

But otherthings were fantastic!
__________________
Toshiba M40 - PM1.8Ghz Centrino set / 2GB RAM - DDR1 (pirate) / 80GB Toshiba 2.5" HDD / GF go 6600 128MB PCI-E x16 / Intel 915 / Toshiba DVD+-RW / SB Audigy 2 NX / Samaung SM715v

Toshiba PPC e830 - 2x 1GB SD / 2.2GB Magicstor CF2 MHDD / BT / WiFi
JohnsonLKD is offline   Reply With Quote
Old 09-06-02, 07:30 AM   #287
Remi
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 169
Default

Well, it seems I am the only one who had trouble with the 40.41 when playing divx5.0.2 movies in winxp's media player. What's funny is that it plays well in good old mplayer2.exe however. Just in case somebody else have this problem, I solved it by installing windows media player 9 (the public beta version).

I also noticed a few flashes on textures, but it happened only in game menus so it's more a minor annoyance than a real problem for me - I'll stick to 40.41 beta for now. Hum... Finally, betas are pretty stable those days, hey? I'm running a beta player with beta drivers on a beta .Net os, and those texture flashes are the most important problem I end up with! Overall, it's a rather pleasant surprize...

Last edited by Remi; 09-06-02 at 07:32 AM.
Remi is offline   Reply With Quote
Old 09-07-02, 07:06 AM   #288
Mark_fox
www.Warp2Search.net
 
Join Date: Aug 2002
Location: UK
Posts: 79
Default

Quote:
Originally posted by JohnsonLKD
GTA 3 sux with det 40...

...1 fps?

But otherthings were fantastic!
would that be with 2x or quincunx AA mode? I also experienced that but only with those 2 AA settings. Let me know. If so, post please post your specs too.
Mark_fox is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Official Max Payne 3 Feedback Thread Ghosthunter Gaming Central 94 10-05-12 06:00 AM
** Official Dark Souls Thread *** FastRedPonyCar Gaming Central 8 09-11-12 03:42 PM
Official detonator 40.71 feedback thread Crake NVIDIA Windows Graphics Drivers 88 10-01-02 11:38 AM
Official Dentonator 40.52 feedback thread sh*tshot NVIDIA Windows Graphics Drivers 62 09-26-02 05:43 PM
Official Grand Theft Auto 3 thread volt Gaming Central 6 08-01-02 07:04 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.