Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-13-03, 05:25 AM   #1
Gandalf81
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 1
Default GF4-Ti4200 doesn't work with NVIDIA-driver

Hi,

my problem is.
The Xserver (XFree 4.3.0) doesn't show the NVIDIA Logo and the screen.
There is no problem with the XServer (no errors no warnings in the logfile - it ends on setting up the resolution "1280x1024").
It's not a problem with the monitor, i also tried another one. All options in XF86Config-4 are set right for my monitor (it works with the "nv" driver).
I nearly testet all options which could be connected to this problem (disabled EDID/DCC etc.).

My configuration:

Mainboard: Epox 8RDA+ (nForce2 chipset)
Graphicadapter: MSI GF4-Ti4200 AGP8x 64MB DDR-Ram
(Ti4200-TD8x64) (it has SVHS out (philips decoder), DVI-I and VGA)
Linux-Distribution: Mandrake Linux 9.1
XFree86 4.3.0 (standard for mandrake)
Driver: NVIDIA-4363

I have nearly testet everything, it would be nice if you could help me.
Gandalf81 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-03, 10:11 AM   #2
Saubloed
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 3
Default

Its a problem with old BIOSes on Epox boards with nforce2:
http://www.nvnews.net/vbulletin/show...threadid=12821

Maybe you should do a forum search before asking.
Saubloed is offline   Reply With Quote
Old 06-13-03, 11:27 AM   #3
Locke Averame
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2
Default

No it's not, (i administrate the pc of gandalf).
We updated to the newest bios for the epox 8rda+ which was available.
Bios date: 05/08/2003

So that's not the case.
__________________
"Everyone is connected" - The
Wire
Locke Averame is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help Installing NVIDIA Tesla M2070Q in Linux RHEL5 Ferianto85 NVIDIA Linux 0 05-18-12 08:35 PM
Getting the proprietary nvidia driver to run with Debian 3.0 r0 (woody) Katchina404 NVIDIA Linux 9 01-12-03 08:49 AM
nvidia + 2.4.19 gentoo = messed up ulukay NVIDIA Linux 18 11-01-02 11:58 PM
Do I need to reinstall NVIDIA driver if I upgrade from GF2 Pro to GF4 Ti? ant NVIDIA Linux 1 09-30-02 06:39 AM
GF4 Nvidia Driver 2960, Win TV Problem, Freeze titan3025 NVIDIA Linux 5 09-06-02 07:12 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.