Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-21-09, 10:06 AM   #1
jfsardon
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default vibrating screen when using displayport

Hi,
We've bought an NVS450 on a brand new XW8600 HP station (RH5.3) with 4xHP 24'' monitors.

The driver's installation works fine, but when we are using the displayport connector the screens vibrate.
... and the display is fine when the screens are connected with DVI...

Do you know any Xorg.conf option to correct that ?
jfsardon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RHEL 5.6 .nvidia-settings-rc settings un-applied on screen lock bluziff NVIDIA Linux 1 06-14-12 06:12 AM
Black screen after switching between graphical virtual consoles five times rrr-wtf NVIDIA Linux 1 05-21-12 05:40 PM
Stubborn screen res problem Alpsoandso NVIDIA Linux 6 05-03-12 07:00 PM
Toshiba Sat 1950 screen setup beaulieu NVIDIA Linux 7 06-13-03 04:17 PM
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 07:48 PM

All times are GMT -5. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.