Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-22-09, 07:35 AM   #1
tjohn
Paleo Pennsylvania
 
tjohn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 721
Default I think I have a virus :(

Ok, I'm bummed, I keep getting this pop up message from my AVG....



Looked it up and it's a marketing/shopping site. So I scanned with AVG and it found the usual tracking cookies and 2 trojans from a torrent download of a zz top album

AVG said it took care of the problems but I'm still getting the pop up from AVG! How can I get rid of it. I'm running Win7 RC1
__________________
Main Rig == ASRock Z68 Pro Gen3 | I7 2600K @ 4.6 | G.Skill Ripjaws 16 GB | CMV8 Cooler | Crucial C300 RealSSD 128GB | EVGA 570GTX | CM HAFX | Win7 x64

HTPC == Gigabyte GA-MA785GMT | AMD X2 240 Regor | A-DATA 2X4 PC3 10600 | WD 1TB | LG Blue-Ray | Corsair 400W PSU | Lian Li PC-C37B | Win7 x64

Home Server == Gigabyte GA-MA785GM | AMD Sempron 2.7GHz 45W | G.SKILL 2X1 DDR2 667 | WD GRN 1 TB x3 | Seasonic 380W 80+ Bronze | Antec 300 case | Windows Home Server

Toshiba U405-S2830 Laptop | 13.3" - 1200x800 | C2D T8100 2.1 Penryn | 4 GB DDR2 677 | Wireless N | Intel X3100 Vid | 250GB HDD | Win7 x64

HP dm3 Laptop | 13.3" - 1366x768 | AMD Athlon Neo X2 | ATI Radeon HD 3200 | 4GB DDR2 | 320GB HDD | Wireless N | Bluetooth | Windows 8 Developer Preview
tjohn is offline   Reply With Quote
Old 05-22-09, 08:17 AM   #2
ninelven
Registered User
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 132
Default Re: I think I have a virus :(

http://personalfirewall.comodo.com/d..._firewall.html

Install, update (seems like it hangs at 30% but it doesn't), perform a manual scan.

Helpful video: http://www.youtube.com/watch?v=jDBjsiKAYaA

If it's malware, malwarebytes or superantispyware might be more appropriate.

http://malwarebytes.org/

http://www.superantispyware.com/
ninelven is offline   Reply With Quote
Old 05-22-09, 08:40 AM   #3
tjohn
Paleo Pennsylvania
 
tjohn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 721
Default Re: I think I have a virus :(

Quote:
Originally Posted by ninelven View Post
http://personalfirewall.comodo.com/d..._firewall.html

Install, update (seems like it hangs at 30% but it doesn't), perform a manual scan.

Helpful video: http://www.youtube.com/watch?v=jDBjsiKAYaA

If it's malware, malwarebytes or superantispyware might be more appropriate.

http://malwarebytes.org/

http://www.superantispyware.com/
Thanks for the info! Already tried malwarebytes and it didn't find anything doing a full scan
__________________
Main Rig == ASRock Z68 Pro Gen3 | I7 2600K @ 4.6 | G.Skill Ripjaws 16 GB | CMV8 Cooler | Crucial C300 RealSSD 128GB | EVGA 570GTX | CM HAFX | Win7 x64

HTPC == Gigabyte GA-MA785GMT | AMD X2 240 Regor | A-DATA 2X4 PC3 10600 | WD 1TB | LG Blue-Ray | Corsair 400W PSU | Lian Li PC-C37B | Win7 x64

Home Server == Gigabyte GA-MA785GM | AMD Sempron 2.7GHz 45W | G.SKILL 2X1 DDR2 667 | WD GRN 1 TB x3 | Seasonic 380W 80+ Bronze | Antec 300 case | Windows Home Server

Toshiba U405-S2830 Laptop | 13.3" - 1200x800 | C2D T8100 2.1 Penryn | 4 GB DDR2 677 | Wireless N | Intel X3100 Vid | 250GB HDD | Win7 x64

HP dm3 Laptop | 13.3" - 1366x768 | AMD Athlon Neo X2 | ATI Radeon HD 3200 | 4GB DDR2 | 320GB HDD | Wireless N | Bluetooth | Windows 8 Developer Preview
tjohn is offline   Reply With Quote
Old 06-11-09, 03:25 PM   #4
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,726
Default Re: I think I have a virus :(

__________________
2500K 4.7ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 12gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.