Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-15-03, 12:13 PM   #1
yfh2
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 19
Default Flickering image on TV-out (4363 on GF4 MX)

Hello,

I have used the latest 4363 installer on my Mandrake 9.1 box.

I have a Elite K7S5A board, with a G4 MX 440 GPU

The whole thing works, exept that I have a flickering (light, but makng it definitely unproper) image on the TV (actually, an EPSON 30 projector).

I have tried several Vrefresh rates, but no luck.

I attach my Xfree config and Log
Attached Files
File Type: log xfree86.0.log (33.0 KB, 110 views)
yfh2 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-03, 12:14 PM   #2
yfh2
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 19
Default

the config
Attached Files
File Type: txt xf86config-4.txt (3.3 KB, 166 views)
yfh2 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-03, 08:10 AM   #3
yfh2
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 19
Default

err ... anyone ?
yfh2 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-03, 12:51 PM   #4
yfh2
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 19
Default

Okay : an other try.
(I'm just astounded by the silence on my thread ... )

Tv-out just works fine BEFORE X is launched (VESA mode, as far as I understand). I can see the Linux setting up very fine.

I have also tried to tweak modelines, with Vrefresh @ 60 and 50 Mhz, but no luck.

Also, the encoder chip on the card is supposed to bear 1024x768. So I get full image, but flickering at this mode, but at all modes as well.

I'd very much like to have nvidia take this post into consideration :
I'm talking about THEIR chip (it's the NV17, and not a Connexant or Broktree) and THEIR proprietary drivers ...
yfh2 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-03, 07:19 AM   #5
Nebbi
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2
Unhappy

I have the same chip, and of course the same problem... So i you ever find a solution, please post the answer her...
Nebbi is offline   Reply With Quote
Old 07-07-03, 01:44 PM   #6
Sagz
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1
Send a message via ICQ to Sagz
Default

I too have the same chip and same problem. If anyone has this problem as well please post. The only way to get this resolved is to annoy Nvidia into looking into it.
Sagz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Someone please show me the difference in image quality on a ATI 9700 pro vs a GF4 ti? imtim83 Other Desktop Graphics Cards 70 10-22-02 01:25 AM
GeForce4 image quality - need some HONEST opinions ErrorS NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 24 08-22-02 06:39 AM
Drive Image 2002 or Ghost? saturnotaku General Software 6 08-21-02 09:55 AM
Nvidia GF4 MX 440 + Mandrake tomchristopher NVIDIA Linux 3 08-18-02 09:42 AM
GF4 Ti4200 - how center tv out image? kipper NVIDIA Linux 2 08-01-02 11:56 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.