Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA FreeBSD

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-09-09, 08:47 AM   #1
SubTexel
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 13
Send a message via AIM to SubTexel
Default System lockup with 180.60

Hello,

I am currently running FreeBSD 7.2 32bit on a Dell Latitude E6500 (4GB RAM, NVS 160M) on Xorg 1.6.1. I can run the nv driver fine (so long as GLX support is disabled), however when I use the nvidia driver (180.60 from ports) and I try and run Gnome or any other window manager the system hard locks almost instantly (no errors in logs on a reboot).

I have moved down to 2GB of RAM but the issue still persists, uninstalled and reinstalled the drivers from ports (ACPI enabled/disabled, Linux support enabled / disabled, etc...). Has anyone else run into this issue? Any fixes?

Thanks!
SubTexel is offline   Reply With Quote
Old 06-09-09, 09:16 AM   #2
SubTexel
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 13
Send a message via AIM to SubTexel
Default Re: System lockup with 180.60

Nevermind, switching to the beta drivers fixed the issue. Still no idea why the stable drivers did not work.
SubTexel is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.