Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-10-09, 02:44 PM   #1
XDanger
Whaaat?
 
XDanger's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5,728
Default Couldnt boot to windows due to xmllite.dll Bad Image...Cause?

Vista 64 sp2

I replaced the .dll from the sources file in the installation dvd so I can get into windows but still have some Bad Image error messages.

atm I'm looking at
Quote:
Originally Posted by RGSC - Bad Image
C:\Windows....\napinsp.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again.....blah blah blah"
The computer locked up while I was playing GTAIV ,Did the russian noobs I was pwning get pissed off and attack my PC?

Ive looked for my Vista backup image so I can mount it and copy the other dll's but I must have deleted it


NapiNSP.dll 6.0.6001.18000 in system32 is 61.5kb but in sysWOW64 is 49kb


I ran the sfc /scannow and it seemed to fix a different .dll but this one is still bad

This is from the CBS log

5: Hard Link File: Source = [l:262{131}]"\SystemRoot\WinSxS\amd64_microsoft-windows-n..ider-infrastructure_31bf3856ad364e35_6.0.6001.18000_non e_083bdc4c478e57f6\NapiNSP.dll", Destination = [l:70{35}]"\??\C:\Windows\System32\NapiNSP.dll"

Looks like it replaced the bad file there but still bad...
__________________
2500K 4.7ghz,P8P67Pro,120gb Force3, 8gb Vengeance,R9290,TX850v2,W7HP,LaCie Blue 22" crt COMMODORE 64 Silver Label 1Mhz/128D 4Mhz(Z80)
XDanger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.