Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-14-09, 12:13 PM   #1
zbiggy
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 623
Default (WW) NV: Ignoring unsupported device 0x10de0849 at 02@00:00:0

Hello,

can you tell me if Geforce 8200 [0x10de0849] will be supported in xf86-video-nv driver sooner or later? I have just tried xf86-video-nv ver 2.1.13 and it returns this in Xorg.0.log:
Code:
(II) Primary Device is: PCI 02@00:00:0
(WW) NV: Ignoring unsupported device 0x10de0849 at 02@00:00:0
(EE) No devices detected.

Fatal server error:
no screens found
I added missing pciid to driver code and recompiled it but during X init it freezes whole machine and black screen is present. So adding 8200 support requires deeper changes in driver than adding pciid.
zbiggy is offline   Reply With Quote
Old 06-14-09, 12:44 PM   #2
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: (WW) NV: Ignoring unsupported device 0x10de0849 at 02@00:00:0

Yes, more changes are needed for those chips. I've been trying to figure out what's wrong, but it's been on the back burner behind higher priority work.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 06-14-09, 12:49 PM   #3
zbiggy
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 623
Default Re: (WW) NV: Ignoring unsupported device 0x10de0849 at 02@00:00:0

Thanks for info. Now I know how situation looks like. It is not big problem because binary blob works perfect. However it would be nice to have nv support for 8200 some day just in case.
zbiggy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.