Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 200 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-30-09, 11:31 AM   #1
Bicka
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 30
Default GTX295 only showing single GPU.

Okay so I bought a EVGA GTX295 3 months ago from Overclockers.co.uk, got a fault after 2 months and RMA'd it.

Recently gotten the replacement model back, but its only showing 1 display device under device manager and 1 gpu in evga precision.

Am I being thick or is this card goosed before I've even had a chance to use it?

By the way the card was in a terrible condition, the metal bracket was bent almost 45 degrees and the box looks like its been kicked all over. Digusting, considering the one I sent back was pristine.

Recently upgraded to Windows 7 RC 7232, with a corsair TX 850W ATX SLI Compliant PSU. Can't see this making a difference over the device manager though.
Any input would be welcome.
Bicka is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 01:21 PM   #2
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: GTX295 only showing single GPU.

Is multi-GPU enabled?

Can you send me an email with your serial number jacobf@evga.com
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 01:43 AM   #3
jeong
GRS is MDS
 
Join Date: Dec 2008
Location: Take a guess
Posts: 152
Default Re: GTX295 only showing single GPU.

I had this problem also w/ 182.50 driver a while ago. It was weird b/c all other drivers showed 4 gpus, so what I would do is try other drivers. If that doesn't work, reinstall Vista/W7 after formatting your HDD. If that fails then try your card on a different machine to make sure it's the card not the mobo or anything else.
__________________

J1 \ J2

CPU: i7 940 @ 3.34GHz \ QX6700 @ 2.66GHz
Mobo: EVGA x58 SLI E758 \ Asus nforce 590i
RAM: OCZ DDR3 1600MHz 12GB @ 9-9-9-24 \ Micron DDR2 667MHz 4GB @ 5-5-5-15
HDD: 4TB WD C (2x Black, 1x Green) \ 4.5TB WD C (2x Black, 2x Green)
GPU: EVGA Geforce GTX 295 quad SLI \ BFG Geforce 8800 GTX
M & K: L NEW! G19 & G500 \ G15 & G5
SC: Creative X-Fi Fatal1ty Pro
Headset: NEW! ATH-AD900 \ SS 5H V2 USB
PSU: Tt Toughpower 1200w \ CM RPP 750w
Case: A1200 \ Dell XPS 710
LCD: Dell U2410 H-IPS + LG L246WP-BN 24" P-MVA \ LG W2243T-PF 21.5" TN 1080p
OS: Genuine W7 x64 Pro \ "
Cooler: Megahalems + 2x Scythe S-F push/pull E/W
\ TRUE 120 + 1x tr push
jeong is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.