Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-30-09, 06:44 PM   #13
nrs421
Posts:100,000
 
nrs421's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: 43 39 N 79 23 W
Posts: 4,524
Default Re: FF 3.5 released

i really hate how when there is only one tab there is no close button for that tab. it annoys me.
nrs421 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 07:11 PM   #14
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: FF 3.5 released

Is there a new transparency add-on for FF3.5?

Glasser no longer works
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 07:17 PM   #15
top3koms
Registered User
 
top3koms's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Mid-Atlantic Region
Posts: 283
Default Re: FF 3.5 released

I'm liking the new zippier firefox ,seems a little faster but I cannot say it ever seemed all that slow to me.Big + for me was that it fixed an issue I was having when loading Quake Live from a window that was not full screen.
__________________
Asus Rampage III Extreme/Intel Core i7 960/Corsair H70
Corsair Dominator Gt DDR3 1600 (7,7,7,20)
EVGA GTX 580 SLI/ Soundblaster X-Fi Fatal1ty
Intel X25-M 80Gb SSD - WD Black 500Gb /LG DVD-RW
Silverstone DA1000 / Windows 7 Ultimate 64bit
Coolermaster Stacker 830 / Alienware AW2310
NVIDIA 3D Vision
top3koms is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 09:01 PM   #16
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: FF 3.5 released

Quote:
Originally Posted by Sazar View Post
Is there a new transparency add-on for FF3.5?

Glasser no longer works
Try All-Glass

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=673940
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 09:31 PM   #17
supra
2JZ powered
 
supra's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Aus
Posts: 1,321
Send a message via MSN to supra
Default Re: FF 3.5 released

from a developer

93/100 on acid 3 test! impressive!

http://acid3.acidtests.org/
__________________
supra is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 09:56 PM   #18
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: FF 3.5 released

Quote:
Originally Posted by ViN86 View Post
Thanks, giving it a go on my home system.
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 11:03 PM   #19
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: FF 3.5 released

So there are apparently some minor rendering errors in Firefox, not present in others.

And running a side by side compare for memory usage, Firefox is much higher than the next closest (Opera). IE8 is a shade behind and Chrome is by far the lightest.

All pages loaded up on Google news, same settings for all browsers.

I am trying really hard to like FF 3.5
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	browser rendering.jpg
Views:	138
Size:	272.6 KB
ID:	37397  Click image for larger version

Name:	usage.jpg
Views:	90
Size:	95.6 KB
ID:	37398  
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 06-30-09, 11:50 PM   #20
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: FF 3.5 released

You have 8Gb of ram. I wouldn't worry about memory usage.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote

Old 07-01-09, 02:08 AM   #21
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: FF 3.5 released

Woa... I just noticed the first big difference in FF 3.5...

My moderator login password is remembered so I don't have to type it in to delete or edit posts.

That's weird. I always assumed that was something programmed into pages individually to increase security. I've had to type in my password several times a day for 3+ years now.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 02:42 AM   #22
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: FF 3.5 released

Windows 7 taskbar! Support it does it? Reply swift.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 06:58 PM   #23
Yaboze
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,057
Default Re: FF 3.5 released

Crainger, it doesn't appear to.
Yaboze is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 08:09 PM   #24
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: FF 3.5 released

Quote:
Originally Posted by CaptNKILL View Post
Woa... I just noticed the first big difference in FF 3.5...

My moderator login password is remembered so I don't have to type it in to delete or edit posts.

That's weird. I always assumed that was something programmed into pages individually to increase security. I've had to type in my password several times a day for 3+ years now.
Pretty much all browsers have been doing that, including FF, for ages.
Sazar is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.