Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-13-09, 11:23 PM   #1
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Crysis Warhead Config.

Is there a way that I can assign a button to change different suits in Crysis Warhead?
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 09-13-09, 11:32 PM   #2
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Crysis Warhead Config.

Yes.

edit: nvm, IDK.
  Reply With Quote
Old 09-13-09, 11:33 PM   #3
Rummy
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under your bed
Posts: 1,685
Default Re: Crysis Warhead Config.

http://archive.atomicmpc.com.au/foru...3&c=12&t=14302
Rummy is offline   Reply With Quote
Old 09-13-09, 11:34 PM   #4
Sazar
Sayonara !!!
 
Sazar's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Austin, Texas
Posts: 9,297
Default Re: Crysis Warhead Config.

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
Is there a way that I can assign a button to change different suits in Crysis Warhead?
Change different suits?

Like, the suit properties (i.e. strength, speed and so forth)?

Yep, there sure is

I have mine assigned to my g-9's buttons on the right, for weapon and suit mods
Sazar is offline   Reply With Quote
Old 09-14-09, 12:46 AM   #5
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Crysis Warhead Config.

nvm. I found a way and I got the buttons on my g15 configured for it.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.