Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-18-11, 02:48 PM   #1
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

http://store.steampowered.com/app/57400/

Looks like it's not using GFWL after all. I guess that makes sense with the Steam activation of the Retail Codes from NVIDIA.com.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:06 PM   #2
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

Yep...I already have mine preordered through Steam from nVidia...
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:09 PM   #3
AngelGraves13
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2,383
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

Quote:
Originally Posted by DiscipleDOC View Post
Yep...I already have mine preordered through Steam from nVidia...
Same here. Some are speculating if the retail version will be GFWL and the Steam version will be Steamworks. Why then activate the retail keys on Steam? Must be Steamworks only.

I guess we know why the game was delayed. They switched from GFWL to Steamworks. Seems there's still some bits and pieces of GFWL left in though, since it says GFWL required for online play. Maybe they're still working on getting GFWL out of the game and the store page will change to reflect that upon release.
AngelGraves13 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:14 PM   #4
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

man looking forward to playing this jan/feb sometime. first was such a surprisingly awesome game. i was unaware what looked like a hack and slash could be so much deeper
mojoman0 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:18 PM   #5
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

PC version didn't come out today? Wow. I'm shocked.
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:34 PM   #6
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

WOOHOO!
  Reply With Quote
Old 10-18-11, 03:41 PM   #7
Crow_Nest
Ace Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Singapore, Asia
Posts: 1,418
Send a message via MSN to Crow_Nest
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

__________________
Desktop
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel i7 2700K @ 3.5 GHz | MSI GeForce GTX 670 OC 2GB |
| G.Skill RipJawsX PC3 12800 4GB x 2 | Sound Blaster X-Fi XtremeGamer | Intel SSD 520 120GB SSD |
| Hitachi 1TB SATA3 HDD | Asus P8Z68-V/GEN3 | Cooler Master Silent Pro M 700W |
| Cooler Master Centurion 5 II Casing | Samsung SyncMaster XL2370 |


Laptop : Lenovo IdeaPad Y450
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel Core 2 Duo T6600 2.2 GHz | NVIDIA GeForce G110M 256MB |
| 4GB DDR3 SDRAM | Western Digital 320GB | 14.1' LED Backlit Screen |


http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=73666&dateline=135279  2183
Crow_Nest is offline   Reply With Quote
Old 10-18-11, 04:56 PM   #8
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

Game is awesome... the intro is superb!
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote

Old 10-18-11, 05:22 PM   #9
nutcrackr
Super Registered User
 
nutcrackr's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia
Posts: 3,210
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

well color me surprised
__________________
.
nutcrackr is offline   Reply With Quote
Old 10-19-11, 03:57 AM   #10
Sean_W
Registered User
 
Sean_W's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,423
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

It's going to be using PhysX, DX11 tessellation so it will be well worth the wait.

Quote:
With a graphics card capable of powering the PhysX effects you can also enable a number of other enhancements, chief amongst which is DirectX 11 tessellation. Adding extra detail to objects and scenes, tessellation is one of the hottest new properties in game engine programming and will be the focus of a future Arkham City article that also examines the other enhancements and additions to the PC version of the game.
Sean_W is offline   Reply With Quote
Old 10-19-11, 05:05 AM   #11
Pennyboy
Registered User
 
Pennyboy's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Christchurch, New Zealand
Posts: 652
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

Just preordered off steam!! The are selling it for 39$ down from 49$ what a bargain. Can't wait!
__________________
RIG
Intel Core i7 4770k @ 4.4ghz
ASUS Maximus VI Extreme
EVGA GeForce GTX 780 x2 SLI
Corsair H100i Hydro Water Cooler
Corsair Dominator Platinum 32GB
Corsair AX1200i PSU
Intel 520 480GB SATA3 SSD
Western Digital 2TB Caviar Black Edition
Corsair Obsidian 900D Case
Sound Blaster X-Fi Titanium HD PCIe
Logitech Z-680 5.1 Speakers
Logitech G19 Gaming Keyboard
Logitech G500s Mouse
ASUS VG236H 23.6" 120hz LCD with nVidia 3D Vision
Windows 8.1 Pro x64
Pennyboy is offline   Reply With Quote
Old 10-19-11, 07:16 AM   #12
Vardant
 
Vardant's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: EU
Posts: 1,041
Default Re: Batman: Arkham City Pre-Order LIVE, Uses Steamworks

DX11 and PhysX first look - http://www.geforce.com/News/articles...y-a-first-look
Vardant is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.