Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-27-09, 12:02 AM   #73
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
I've never really found you at all annoying until now.

Just sayin'.
I found him annoying from the start
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 12:20 AM   #74
Ninjaman09
Takin 'er easy
 
Ninjaman09's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Jowjah
Posts: 6,687
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
Whatever, "the way it's meant to be played" is on a PC not a console. Can't remember the last time my 360 was even powered up.
Just start a soapbox thread and quit crapping all over everything else will ya?
__________________
Core i7 920 @ 3.2 | ASUS P6T Deluxe V2
6GB Mushkin DDR3-1600 RAM
eVGA GTX 570 SC | Auzen X-Fi Prelude 7.1
CORSAIR CMPSU-850TX
Dell U2410
Ninjaman09 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 01:09 AM   #75
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by Mr. Hunt View Post
Ah why? Because I refuse to have less content and good controls? I give you that most of the time, kb+m = awesome. But based on the demo of this game, I would have murdered myself trying to play this with a keyboard and mouse.

Or am I annoying you since I beat the game already while you are waiting?

Lol... I am just kidding anyway. I know you PC guys will enjoy the game, in 3 weeks I will personally be busy with Rock Band Beatles myself.
The middle one

Though I will say you're sentence up there about controls makes no sense since I can plug in the ol' 360 pad and play it with that.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 01:11 AM   #76
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
You do know that Nvidia does not make a single chip right?
You mean you didn't see the nvidia 280xgtxr videocard? Yeah, me neither.
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 01:12 AM   #77
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
The middle one

Though I will say you're sentence up there about controls makes no sense since I can plug in the ol' 360 pad and play it with that.
Meh... I hate plugging my controllers into my PC. And I would have to dig my 360 controller out... guess that is what I could have used the extra 3 weeks for.

Mr. Hunt is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 02:06 AM   #78
Retrolock
 
Retrolock's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,298
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Do you get a cookie if you finished this as fast as possible?

How many hours was your gameplay ethan hunt?
__________________
i7-2600k, Xspc rs240, Asus Maximus IV Gene-z, 8gb G.Skill DDR3 1866 RIPJAWSX CL7, PoV GTX 670, Corsair HX1000W, 128GB Vertex 4, WD 1tb Caviar Black, 500 & 320gb Seagate
Retrolock is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 02:19 AM   #79
Mr. Hunt
Rectal Gravy Connoisseur
 
Mr. Hunt's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Texas
Posts: 8,294
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by Retrolock View Post
Do you get a cookie if you finished this as fast as possible?

How many hours was your gameplay ethan hunt?
Oh crap, you just reminded me I actually have some cookies in the kitchen.

But anyway... time to completion was probably around 12 hours... but I did search around for the riddlers stuff and whatnot. After beating the game today I went back to my game and ended up collecting 100% of the Riddlers things... took a few hours, but I cheated and used the Riddlers maps you can find (but some are still difficult to get even though you know where they are).

Now I am just working on Challenge Mode which is actually pretty fun. The stealth ones can be tricky (well the "Extreme" ones can be), and some of the combat challenges can get crazy to get a "gold" medal in, but it is fun and that is all that matters.
Mr. Hunt is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 02:25 AM   #80
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
Whatever, "the way it's meant to be played" is on a PC not a console. Can't remember the last time my 360 was even powered up.
You are like the little brother who tries to win an argument by talking louder and louder.

Posting an advertisement doesn't prove anything. I'm just happy Batman is a very good port.
crainger is offline   Reply With Quote

Old 08-27-09, 03:05 AM   #81
NaitoSan
Student @ DigiPen
 
NaitoSan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,069
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
Too many people on this board are like little brothers who tries to win an argument by talking louder and louder.
Ha, tell me about it.
__________________
17-inch MacBook Pro: Unibody | Intel Core 2 T9800 @ 2.93GHz | Nvidia 9400M GT / 9600M GT 512MB GDDR3 | 320GB 7200RPM SATA | 4GB DDR3 PC1066 | Mac OS X v10.6 Snow Leopard | Windows 7 Professional x64

Desktop: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz | ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP | 4GB G.Skill F2-6400PHU1 @ 800MHz 4-4-3-5 | EVGA GeForce 8800 GTX 768MB | Western Digital Raptor X 150GB | Samsung 32" HDTV | Windows 7 Professional x64

Note: English is my second language so please bear with my grammar!
NaitoSan is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 03:09 AM   #82
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Quote:
Originally Posted by Mr. Hunt View Post
Meh... I hate plugging my controllers into my PC. And I would have to dig my 360 controller out... guess that is what I could have used the extra 3 weeks for.

Well, I don't keep mine in some dark and hidden cavern, it's right next to me in a drawer, so it's no problem to plug it in and play.

Not that I will, because I thought the KB&M controls were great, but my point was your controller arguement holds no water.

It goes back to Joker character in the challenge maps versus physics, better all around graphics and mods/tweaks. For me the choice is clear, for you it was clear in another direction.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 03:18 AM   #83
NaitoSan
Student @ DigiPen
 
NaitoSan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,069
Default Re: Official Batman Arkham Asylum Thread

Having a wireless adapter for my XBOX 360 controller on PC is nice. No need to plug in everytime I want to use for games. If the controller's not in use, I place it next to 360 when I play games on 360.
__________________
17-inch MacBook Pro: Unibody | Intel Core 2 T9800 @ 2.93GHz | Nvidia 9400M GT / 9600M GT 512MB GDDR3 | 320GB 7200RPM SATA | 4GB DDR3 PC1066 | Mac OS X v10.6 Snow Leopard | Windows 7 Professional x64

Desktop: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz | ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP | 4GB G.Skill F2-6400PHU1 @ 800MHz 4-4-3-5 | EVGA GeForce 8800 GTX 768MB | Western Digital Raptor X 150GB | Samsung 32" HDTV | Windows 7 Professional x64

Note: English is my second language so please bear with my grammar!
NaitoSan is offline   Reply With Quote
Old 08-27-09, 07:57 AM   #84
Badboy_12345
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Sweden
Posts: 1,362
Default Re: Batman Arkham Asylum Official thread

Quote:
Originally Posted by Sean_W View Post
Agreed but in the end if you have a 8 series NVIDIA card or above, you'll have the PhysX effects.
But I have an ATI card
Badboy_12345 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.