Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-12-09, 02:51 AM   #1
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default LMAO @ this bug in Batman - PC

http://www.joystiq.com/2009/09/10/ei...sylum-pirates/
Quote:
Well, this is just hysterical. Posting on the Batman: Arkham Asylum PC forums, user "Cheshirec_the_cat" complained that Batman's glide wasn't working in a certain section of the game, leading to his death by poisonous gas. Before long, Eidos moderator Keir informed him that he had actually stumbled on an intentional glitch in the game that only affects those who pirated their copy. "It's not a bug in the game's code, it's a bug in your moral code," quipped Keir.
K007 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 05:16 AM   #2
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

every game should have a bug like this. game breaking bugs would BE ALOT better than that DRM ****
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 05:55 AM   #3
BioHazZarD
USCM Marine
 
BioHazZarD's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sweden
Posts: 2,369
Send a message via MSN to BioHazZarD
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Kinda like gta4 with the drunken cam cause of bad crack lol.
__________________
Chieftec Miditower /w 5 case fans | Corsair 620W HX PSU | Asus M4N98TD EVO SLI | AMD Athlon2 X2 260 3,2GHz | Corsair 3GB PC3-10666 | eVGA Geforce GTX 460 1GB (336shader) | Samsung Spinpoint x2 250GB HD +SATA 320GB | SB Audigy 4 @ 2.1 | Samsung Syncmaster BX2331 TFT 23" running 1920x1080@60hz | Windows XP PRO SP2 | |
BioHazZarD is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 06:53 AM   #4
wollyka
From the Land of Cedars
 
wollyka's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Beirut-Lebanon
Posts: 449
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Stupid pirates don't stop to amaze me.. the game on PC isn't even released!! lol
EPIC FAIL!
__________________
System:
-Intel Core i7 2600 @4.2 Ghz
-ASUS P8Z68-V PRO GEN3
-G.SKILL SNIPER SERIES / 1600MHz
-evga Geforce 680GTX
-X-fi Fat1ality FPS
-Thermaltake Toughpower 1200W PSU
-LG LED E2380
wollyka is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 07:16 AM   #5
Ywap
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sweden
Posts: 627
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Good stuff, more of this

All weapons in the battle against piracy are welcome
__________________
i7 2600k - Msi P67A-GD55 - Noctua NH-D14 - 8gb Corsair 1600mhz - Gigabyte GTX 580 - Corsair 600t - Corsair TX 850w - Windows 7 64-bit
Ywap is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 08:16 AM   #6
Talon
Registered User
 
Talon's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Rochester, NY
Posts: 75
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

That's just awesome. Nice burn.
Talon is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 08:22 AM   #7
General Lee
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

"Your insolence, FOR THE LOSE!!!" Father Leet

"This relationship is headed for an epic fail" Mother Leet



  Reply With Quote
Old 09-12-09, 08:40 AM   #8
FearMeAll
 
FearMeAll's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Georgia, USA
Posts: 827
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

HA HA!! I agree this is the kind of stuff game developers should use. You are right ATi, this is leagues better than DRM.
I'm so getting this game BTW. Saw the video review on gamespot and I'm sold.
__________________
Consoles: Xbox Elite with HDDVD drive and PS3.
Screen:
Panasonic AX200U Widescreen Projector (1280x720), 160" HighPower Screen, AND A BIG COUCH.
[FONT="Courier New"] HTPC: Intel Wolfdale 3ghz, 4 gigs DDR2 800 ram, 500gig HDD, Craptastic 7600GS, Windows 7 32bit, XBMC installed [/FONT] :D
[B]My Video Encoding/Office rig:[/B] [I] Intel QX9650 @ 3ghz, 1333mhz FSB, 4gigs Patriot Extreme DDR3 @ 1333mhz, XFX 790i 3-way Sli mobo, Xf-Fi Extreme Gamer, 400watt Fanless Power Supply, 9500GT 64-bit bus(ouch!), 8.750TB HDD, Windows 7 64-bit Ultimate. [B][FONT="Arial Narrow"]Everything at stock and completely boring..[/FONT][/B][/I] :type:
FearMeAll is offline   Reply With Quote

Old 09-12-09, 10:34 AM   #9
bacon12
Registered User
 
bacon12's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3,532
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Funny thing is the crackers have already patched it so yea it was good for a laugh, and worked for what less than a week. I am sure it took the devs longer to put it in the game than it did for a talented group to invalidate it.
bacon12 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 11:26 AM   #10
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

It's a good idea as long as the devs let people know.

Titan's Quest apparently had the same sort of things, but didn't tell anyone until after the studio went belly up. Intentional? Or just a way to cover up game breaking bugs?
crainger is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 01:29 PM   #11
Lfctony
Registered User
 
Lfctony's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Larnaca, Cyprus
Posts: 4,152
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Let me just state this in case anyone has any doubt:

The game itself does not have any bugs. PhysX implementation is a bit problematic at this time but, it works fine without PhysX. All the "bugs" are copy protection triggers. If you buy this game (and you should as its worth every penny, best game I've played in ages, have it on the x360) you will not have any problems at all with running it. No triggers, no show stopping bugs...
__________________
Fafnir: Intel Core 2 Quad 6600@3.2Ghz|eVGA 780i SLI|PNY GTX480 |Kingston DDR667 4096MB|WD Black Caviar 500GB|Seagate SATA 250GB|Seagate SATA 200GB| Seagate SATA 160GB|OptiArc AD-7173S DVDRW|Nec 3351 DVDRW|Creative X-FI XM|LG Flatron W2261V|Logitech X-530|Thermaltake Armor|Amptac 850W SLI PSU|Logitech G9 Mouse|Xigmatek HDT S-1283 CPU Cooler|Windows 7/FW 257.21

PS2 - Wii - Xbox - Xbox360 - PSP - GC - PS3 Owner

Boycott Starforce...

Quis Custodiet Ipsos Custodes?
Lfctony is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 01:54 PM   #12
MowTin
 
MowTin's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,205
Default Re: LMAO @ this bug in Batman - PC

Quote:
Originally Posted by Eidos moderator Keir View Post
It's not a bug in the game's code, it's a bug in your moral code
That's funny.
__________________
i7 920 @ 3.6Ghz | 480 GTX | 3x2GB OCZ Gold | x58 3SLI | X-Fi Extreme Gamer | Samsung 226BW | Samsung 4665F LCD HDTV | Kenwood 500W receiver

PS3 | Xbox 360
MowTin is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.