Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-18-09, 09:36 PM   #61
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

i cant read anything either...it just loads instantly. dx10.
K007 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-09, 10:40 PM   #62
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by FlakMagnet View Post
If you think this game looks good, you should try it 3D if you can. Wow! Absolutely amazing! OK, so I've only tried Red/Cyan glasses and not 3D VISION, but this game is fantastic in 3D - plenty of out-of-the-screen action!

In a lot of games, you are advised to turn things like shadows or depth of field off when running in 3D, but this game comes '3D Vision Recomended' and works flawlessly in 3D with everything maxed out!

This is my new 'best in 3D' game.
This game was made for 3D. I can't wait to get it. The screens look so damn sexy.
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 05:54 AM   #63
Sgt_Pitt
Registered User
 
Sgt_Pitt's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Australia
Posts: 820
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Its a pretty good game, it's pretty long too.

Gfx are top notch

Controls are a bit meh, like when it says hold down F + V to dodge something, i'm like ffs i have my hand on WSAD.
__________________
i7 920 640g/b Raid 0 Corsair 64gig SSD Gigabyte EX58-UD3R 3x 27" Eyefinity 2x5870 crossfire Antec true 750w Logitech G15 6 gig kingston ddr3 1033
Windows 7 x64 Web design:http://www.advancedws.com.au:http://www.nobletrading.com.au:http://www.rackingaudits.com.au:http://www.imhandling.com.au
Sgt_Pitt is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 10:48 AM   #64
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

I setup my controls my way it feels way better now!
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 11:09 AM   #65
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by slaWter View Post
Yeah I'd love to try it in 3D but no one has it here... Looks like I have to get a kit myself sometimes
stupid question but will iz3d drivers work on any monitor?
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 11:51 AM   #66
mcquaidster
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 7
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Yes I'm using dx9. With vsync enabled some screens take forever with the status bar at the bottom right. Vsync off the screens fly by.

You're not getting this with dx10? Care to try dx9 as a test?
mcquaidster is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 11:54 AM   #67
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by mcquaidster View Post
Yes I'm using dx9. With vsync enabled some screens take forever with the status bar at the bottom right. Vsync off the screens fly by.

You're not getting this with dx10? Care to try dx9 as a test?
will do

Edit: yeah when I start the game on DX9 there is a loading bar on the bottom right and it does take time !
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 12:06 PM   #68
omzig
Comfortably Numb
 
omzig's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 752
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Not sure if anyone posted this yet but it seems that turning on 3D Stereoscopic in the Nv CP but then not turning in on ingame will give you a lazer pointer as well as crosshairs for mouse contol on all your weapons

laters
giz
omzig is offline   Reply With Quote

Old 09-19-09, 12:17 PM   #69
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by omzig View Post
Not sure if anyone posted this yet but it seems that turning on 3D Stereoscopic in the Nv CP but then not turning in on ingame will give you a lazer pointer as well as crosshairs for mouse contol on all your weapons

laters
giz
how do I turn it on it says hardware test failed
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 12:32 PM   #70
JT8D-9A
unregistered
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 124
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

I'm thinking of buying Resi5 on Steam, but does it fully support the Xbox 360 pad ?
It looks great but i can't decide if i should buy Arkham Asylum or Resi5
Any advice appreciated.
JT8D-9A is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 12:38 PM   #71
Crow_Nest
Ace Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Singapore, Asia
Posts: 1,418
Send a message via MSN to Crow_Nest
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by NarcissistZero View Post
Yeah, it looks a little cleaner and crisper, which I know a lot of PC gamers love, and usually I do too, but... in this case the lighting effects and such are needed for atmosphere.

Plus it doesn't work on DX10 anyway... and I think DX10 looks brighter and crisper anyway.
I honestly do not see any difference between DX9 and DX10 in this game. Its almost like a marketing scam to fool you into buying vista just to be able to click run resident evil 5 in DirectX 10 in the game launcher. Runs better on DX9 anyway, its flawless.

Quote:
Originally Posted by JT8D-9A View Post
I'm thinking of buying Resi5 on Steam, but does it fully support the Xbox 360 pad ?
It looks great but i can't decide if i should buy Arkham Asylum or Resi5
Any advice appreciated.
Both. They are great games.
__________________
Desktop
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel i7 2700K @ 3.5 GHz | MSI GeForce GTX 670 OC 2GB |
| G.Skill RipJawsX PC3 12800 4GB x 2 | Sound Blaster X-Fi XtremeGamer | Intel SSD 520 120GB SSD |
| Hitachi 1TB SATA3 HDD | Asus P8Z68-V/GEN3 | Cooler Master Silent Pro M 700W |
| Cooler Master Centurion 5 II Casing | Samsung SyncMaster XL2370 |


Laptop : Lenovo IdeaPad Y450
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel Core 2 Duo T6600 2.2 GHz | NVIDIA GeForce G110M 256MB |
| 4GB DDR3 SDRAM | Western Digital 320GB | 14.1' LED Backlit Screen |


http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=73666&dateline=135279  2183
Crow_Nest is offline   Reply With Quote
Old 09-19-09, 12:40 PM   #72
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Official Resident Evil 5 Thread

Quote:
Originally Posted by Crow_Nest View Post
I honestly do not see any difference between DX9 and DX10 in this game. Its almost like a marketing scam to fool you into buying vista just to be able to click run resident evil 5 in DirectX 10 in the game launcher. Runs better on DX9 anyway, its flawless.
no it don't the loading time on DX10 is way better
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.