Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-15-09, 07:24 PM   #1
seeker
AKA seekermeister
 
seeker's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: At home
Posts: 1,442
Default YaST Showing Wrong Video Card

I installed SuSe while it's hd was installed in my Windows rig, which is using a 7800GT CO, but then I moved the hd to my secondary rig, which is using an 8800GTS, but the data for the video card in YaSt still shows the 7800GT CO. The only button that I found to change anything like that was just for the monitor, not the video card.

I don't know that it really makes a difference, because probing the Hardware Information shows the correct card, but it still kind of bugs me. How do I get it to show the right card?
__________________
Rig 1: HAF 922, X2 4400+, Asus A8N32-SLI Deluxe , 4x1GB DDR400, 2x500GB, 1x80GB & 1x250GB + ESATCASE2 w/2x1TB HDs, LG CH10LS20 & GH22LS50, Samsung SH-S202N, Asus Xonar D2X,Creative 5.1, GTX460 SC, FusionHDTV7 Gold RT, Acer X233H, Arris TM520G, Cisco E3000, Scythe Kama, CM RS600 PS,HP 5510v,APC BX1000, XP x64, W7 & Kubuntu 9.10

Rig 2: Antec SX1040BII, A8N-SLI, 2x1GB DDR400, 8800GTS, 1x500GB & 1x1TB HDs, Liteon LH-20AIL and Pioneer DVR-111, Audigy 2 ZS, Creative T20 2.1, Antec 500SP, W7 x64 & XP MCE
seeker is offline   Reply With Quote
Old 09-18-09, 02:38 PM   #2
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default Re: YaST Showing Wrong Video Card

generate a new xorg.conf with

open up terminal
become root

init 3

sax2 -m -r 0=nvidia

that will generate a new xorg

then reboot
Deanjo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.