Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-09, 09:44 PM   #37
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Dragon Age Pre-load?

It's 15.3GB.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 10:01 PM   #38
ATi
RooR
 
ATi's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,500
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Quote:
Originally Posted by Butter Bandit View Post
I have to wait until I get to work to hijack a wireless network connection from the college. I only get 60gigs per month at my house...and I've already downloaded Borderlands this month, so I'm probably getting close to my limit.

My ISP's 60gig/month limit is the biggest load of horse**** I've ever encountered. It seriously makes me want to punch a baby.
WTF! whats your ISP?
__________________
Intel Core i5-2500K @4.3
ASUS P8P67 (REV 3.0)
msi GTX295
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 2 x 4GB 1648
HD1.5tb
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
corsair620HX
Windows7 64 home premium
Dell LED G2210
ATi is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 10:24 PM   #39
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Dragon Age Pre-load?

LOL

I don't have to worry, Steam traffic is unlimited for me. :: Not all bad here in AU it seems.

Still pre-loading for me. 76% done. This unlocks 2nd in the US no? Eastern? Can't be long to go then for you guys. Hopefully the Borderlands trick works for this too. ::
crainger is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 10:58 PM   #40
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Unlocks the 3rd at 3:00PM EST.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 11-01-09, 11:04 PM   #41
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Really? That's ages away! I demand you transcend time and space and make it unlock now.

30seconds. swiff repli.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 12:08 AM   #42
Zelda_fan
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 10,299
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Preloaded the whole thing.

It's about 11GB
Zelda_fan is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 12:24 AM   #43
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,365
Default Re: Dragon Age Pre-load?

anyone did some file checking? anything interesting there?
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 12:27 AM   #44
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Yes. I think the game is in there somewhere.
crainger is offline   Reply With Quote

Old 11-02-09, 12:27 AM   #45
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Quote:
Originally Posted by crainger View Post
Really? That's ages away! I demand you transcend time and space and make it unlock now.

30seconds. swiff repli.
DONE.

I just transcended time and space and I'm playing it right now. Actually I just beat it.

Good game but not as good as the sequel.
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 01:29 AM   #46
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Dragon Age Pre-load?

::

I had a look. Nothing too interesting. There is the soundtrack and a heap of wallpapers, none can be viewed of course.
crainger is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 03:45 AM   #47
K007
 
K007's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Australia, Sydney
Posts: 9,406
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Picked up the deluxe version, saw the soundtrack stuff, caudnt say no to that.

As for the download...it is getting butt raped..i think ga servesr are getting hammered. i can connect for a few seconds at 3mb/sec download a bit and it stops...
K007 is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 03:47 AM   #48
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Dragon Age Pre-load?

Is it really stopping though, with mine it would appear stopped, but when I checked my G15 net monitor is was happily downloading.
crainger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.