Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-04-09, 01:19 PM   #1
kvaster
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 44
Default Corrupted windows on move with 190.42

I've upgraded finally to xorg 1.7 and 190.42. I've all custom options disabled in my xorg config for nvidia driver.
I've enabled vsync and flip options in nvidia settings. I'm using compiz. It looks OK when all screen is changed (i.e. cube rotate), but windows looks corrupted when they are moved (wooby windows). Is there any way to fix that ? I want windows movement to be vsynced aswell.

Shot attached.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	shot.jpg
Views:	122
Size:	152.3 KB
ID:	38617  
kvaster is offline   Reply With Quote
Old 11-04-09, 02:17 PM   #2
hl_
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 138
Default Re: Corrupted windows on move with 190.42

You have to enable vsync in compiz' configuration. Use compizconfig-settings-manager for that. In fact the OpenGL vsync setting in nvidia-settings does not matter at all.

I have no idea why this isn't on by the default, it ought to be.
hl_ is offline   Reply With Quote
Old 11-04-09, 02:38 PM   #3
kvaster
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 44
Default Re: Corrupted windows on move with 190.42

Quote:
Originally Posted by hl_ View Post
You have to enable vsync in compiz' configuration. Use compizconfig-settings-manager for that. In fact the OpenGL vsync setting in nvidia-settings does not matter at all.

I have no idea why this isn't on by the default, it ought to be.
vsync is ON both in compiz-settings and nvidia-settings. And I can see vsync results on cube rotate effect. And I can see same corruptions on cube rotate effect in case I disable vsync in nvidia-settings.
kvaster is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 04:15 AM   #4
wantilles
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 37
Default Re: Corrupted windows on move with 190.42

Quote:
Originally Posted by kvaster View Post
I've upgraded finally to xorg 1.7 and 190.42. I've all custom options disabled in my xorg config for nvidia driver.
I've enabled vsync and flip options in nvidia settings. I'm using compiz. It looks OK when all screen is changed (i.e. cube rotate), but windows looks corrupted when they are moved (wooby windows). Is there any way to fix that ? I want windows movement to be vsynced aswell.

Shot attached.
What distro are you running and what is your xorg.conf?
wantilles is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 09:21 AM   #5
kvaster
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 44
Default Re: Corrupted windows on move with 190.42

Quote:
Originally Posted by wantilles View Post
What distro are you running and what is your xorg.conf?
gentoo

part of my xorg conf:

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "Quadro NVS 140M"
Option "NoLogo" "1"

## Option "NvAGP" "0"
#Option "OnDemandVBlankInterrupts" "true"
## Option "RandRRotation" "true"
## Option "AddARGBGLXVisuals" "true"
## Option "RenderAccel" "true"
#Option "TripleBuffer" "true"
#Option "DamageEvents" "true"
#Option "BackingStore" "true"

#Option "Coolbits" "1"
#Option "UseEvents" "true"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Option "DynamicTwinView" "false"
Option "metamodes" "1680x1050_60 +0+0"
SubSection "Display"
Depth 24
EndSubSection
EndSection

Section "Extensions"
Option "Composite" "enable"
EndSection
kvaster is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.