Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-04-09, 10:24 AM   #13
Quick420
Registered User
 
Quick420's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: London,Canada
Posts: 1,445
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13 View Post
ok, anyone know how to stop the game from saying a 2GB replay.pbf in C:\ProgramData\Codemasters\DiRT2\DataCache\[[[username]]]\replay
__________________
:Gaming Rig:
Asus P5N-D SLi E8400 Wolfdale@3.6ghz/TTBig TyphoonCooler 51c Orthos 3hrs
Galaxy GTX560ti-GC 296.10 Forceware 950/1900/2200,1100mv,Gts250/Physx
2x2gb Ddr2 1066mhz 4-4-4-12 1T
3xWD WD5000AAKS 500gb/sata300/ 1xSeagate 320gb Ide(tuuunz)
X-fi Fatality Pro*ASUS VH242H 24"LCD*:::Windoze 7-64bit:::
Sony DvD/Ram-Drive
Logitech G25
3dmark06 17,898 Vantage 12,851



If the light is GREEN the trap is clean
Quick420 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 11:37 AM   #14
LordJuanlo
Widescreen rules
 
LordJuanlo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Spain
Posts: 2,184
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Steam says 3 hours to unlock here, shame I will be out all the weekend and won't be able to play games until monday

BTW didn't notice the ATI logo on Steam game page before...
__________________
Core i7 920 / Noctua NH-U12P SE1366
Gigabyte EX58-Extreme / 6 Gb OCZ PC3-12800 Platinum
1 x Intel X-25M G2 80 Gb / 3 x Seagate 1 Tb (RAID5)
ATI 5870 (Graphics) + GeForce 9600GT (PhysX) on Samsung SM244T 1920x1200
LG GGW-H20L BluRay & HD-DVD / Logitech Z-5500 5.1 DTS / Westone 3 Earphones
Asus Xonar D2 / 360 Elite Wireless Controller / Gigabyte Odin GT 800W
Windows 7 x64
(also a 360 and a PSP )
LordJuanlo is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 12:24 PM   #15
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Quote:
Originally Posted by Quick420 View Post
if you are implying what i think you are. demo leaves the replay data as well. i'm waiting for steam to unlock the game (2 more hours)

to bad there was no pre-load
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 01:06 PM   #16
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

WTF

game just got delayed by 5 hours



less then hour ago said unlock in 2 hours, now it say 6 hours
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 01:30 PM   #17
Crow_Nest
Ace Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Singapore, Asia
Posts: 1,418
Send a message via MSN to Crow_Nest
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Valve cant even release their own games on time, let alone others.
__________________
Desktop
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel i7 2700K @ 3.5 GHz | MSI GeForce GTX 670 OC 2GB |
| G.Skill RipJawsX PC3 12800 4GB x 2 | Sound Blaster X-Fi XtremeGamer | Intel SSD 520 120GB SSD |
| Hitachi 1TB SATA3 HDD | Asus P8Z68-V/GEN3 | Cooler Master Silent Pro M 700W |
| Cooler Master Centurion 5 II Casing | Samsung SyncMaster XL2370 |


Laptop : Lenovo IdeaPad Y450
| Windows 7 Ultimate x64 | Intel Core 2 Duo T6600 2.2 GHz | NVIDIA GeForce G110M 256MB |
| 4GB DDR3 SDRAM | Western Digital 320GB | 14.1' LED Backlit Screen |


http://www.nvnews.net/vbulletin/image.php?type=sigpic&userid=73666&dateline=135279  2183
Crow_Nest is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 02:32 PM   #18
Destroy
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,994
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Worst game release evar.
__________________

Vista64 Home Premium
Gigabyte GA-EP35C-DS3R
CPU E8500 with Corsair H50 cooler
HIS 6970, always 19x10res
Memory 8 Gig OCZ 1000@1024
Display Westinghouse 37" LVM-37w1 LCD monitor
Destroy is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 04:22 PM   #19
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

SONS OF BITCHES!!

__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 04:24 PM   #20
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Just saw it, well I'll quit checking for awhile now
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote

Old 12-04-09, 04:38 PM   #21
methimpikehoses
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Wow, grandiose failure.
  Reply With Quote
Old 12-04-09, 06:29 PM   #22
Odral
True Gamer
 
Odral's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 354
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

Some guys over at Hard are reporting to get it working today...

"I knew it, Steam has changed the release date of DirT 2 to December 8, 2009. I wonder how you're downloading it now?"

I enter another coupon code in, then it says I already have the product.

after click "next" it says if you want to install the game...then I click it...its downloading now.

the downloading process will not show on steam list, but it is downloading in the background. I checked up my bandwidth its downloading really fast, and the files is also in steam folder


FINISHED DOWNLOADING!!!

the game WORKS!!!!

but I have to play through steam folder, which I have to click on dirt2.exe to play


So for those of you that have the cd- key may just work today!
Odral is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 07:03 PM   #23
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

something weird is happening on steam

1) dirt 2 disapeared from my steam list
2) steam started to download something
3) dirt 2 folder appeared in my steam folder

dirt 2 missing from game list in both installed, and not installed list it simply disapeared.
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 07:08 PM   #24
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: Colin McRae: DiRT 2 Official Thread

steam is really screwed up



downloading at 2mb/s but steam thinks nothing is happening
yet files in dirt2 folder keep showing up, 1GB done, 9GB to go
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.