Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-18-09, 07:13 AM   #1
jingo_man_dan
Registered User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default hdmi audio repetative sound/beeps

i recently changed my system to use the HDMI audio of the onboard GeForce 9300 (Asus P5N7A-VM motherboard)

this seems to work as expected, however i have an issue where the last moment of sound that is played ends up being repeating, like the sound clip here (recorded from iphone held up to the speaker)

i have mythtv and xbmc, so when i exit any playback from either of these apps, i get the issue above. it also happens from the "test" button of the sounds control panel.

the only fix so far is to remove the hdmi cable and plug it back in, reboot the system or play another file and hope when it ends its silent.

i have attached the nvidia-bug-report.log.gz file for full details. basic system details: ubuntu 9.04, nvidia 190.42.

regards

jingo_man
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (38.4 KB, 63 views)
jingo_man_dan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.