Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-03-10, 03:16 PM   #1
NoSTaBoNN
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default GTX280M dual monitor problem

I have a XXODD XNi900F.
Comparable with the Clevo 900F, it has a GTX280M Graphics card.

When I plug in my external monitor under Ubuntu and try to set it up I don't get the image I was expecting.

With the latest driver included with Ubuntu
The monitor doesn't get a signal from the card at all.

With 190.18 driver
For some reason the driver switches the monitors and tries to put the resolution of my interal monitor to my external monitor and the resolution of my external monitor on my internal monitor.
The screen is connected to the DVI port through a DVI-VGA adapter.

190.32 driver:
When configuring my monitors it says that LPL ( internal monitor ) is being unplugged. If I click remove.
I get 2 monitor to enable and move, but if I activate these and reboot, then XServer fails to start.

I'm now at 195.30 driver and still can't get it to work.
NoSTaBoNN is offline   Reply With Quote
Old 01-03-10, 05:35 PM   #2
_john_i_
gtx260/8200M G/DIY Linux
 
Join Date: Aug 2004
Location: Austin, TX USA
Posts: 137
Default Re: GTX280M dual monitor problem

Run nvidia-bug-report.sh and post the results here. With that info someone may be better able to help you.
_john_i_ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.