Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 01-09-10, 01:59 PM   #1
drt1245
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Mplayer vdpau playback failure on certain files

MPlayer vdpau fails to play back certain h264 files. No video output at all.
This file plays back fine using software decoding, and I can play other files using vdpau
without error.

Using a GeForce 8400 GS on PCI.
Ubuntu 9.10
Driver version 190.53

Running "mplayer -vo vdpau -vc ffh264vdpau file.mkv"

mplayer's output and a nvidia-bug-report are attached.
Uploading a sample clip to sftp://partners.ftp.nvidia.com
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (32.7 KB, 75 views)
File Type: log mplayer_out.log (85.1 KB, 85 views)
drt1245 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-10, 06:56 PM   #2
uau
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 45
Default Re: Mplayer vdpau playback failure on certain files

Your 8400 GS model may have problems decoding video that is 1024 pixels wide. See "VDPAU FEATURES NOTE 1" in NVIDIA driver documentation. Do the other working files have different widths?
uau is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.