Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-15-03, 10:57 AM   #25
leyon
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 8
Default

Quote:
Originally posted by bahamot
Leyon, try set the surround volume up
from the screenshot i see the volume bar for surround is at level 0
thx!
I found my mplayer setting was wrong too.
After I change "esd" to "oss" and add option "channels=4",
mplayer work properly now,
so cool
leyon is offline   Reply With Quote
Old 07-15-03, 09:52 PM   #26
bahamot
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 161
Default

Quote:
Originally posted by leyon
thx! ...
mplayer work properly now,
so cool
no worries mate, glad to hear that
bahamot is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA Responds to Reports of Kepler V-Sync Stuttering Issue Rieper NVIDIA GeForce 600 Series 13 03-03-13 10:56 PM
NVIDIA Responds to Reports of Kepler V-Sync Stuttering Issue News Archived News Items 0 05-20-12 08:00 PM
Intel's Ivy Bridge Core i7 3770K Overheating Issue Detailed News Archived News Items 0 05-16-12 10:40 AM
PC Gamer UK June issue: Company of Heroes 2 reveal plus FREE original Company of Hero News Archived News Items 0 05-09-12 06:30 AM
Cannot load nvaudio driver (NVidia nforce) thahn01 NVIDIA Linux 4 09-13-02 01:28 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.