Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-15-10, 05:07 PM   #37
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

Quote:
Originally Posted by K007 View Post
This is not going to get done right until consoles upgrade.
And the average PC Gamer has a system capable of using DX11 efficiently.
  Reply With Quote
Old 02-15-10, 05:25 PM   #38
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

The myth that consoles hold back PC games is a silly one. Consoles mess with the UI and such, but for pure graphics power it is more how slow people are to upgrade that causes issues. There is a reason Dragon Age and Left 4 Dead lead on PC and look pretty low on the graphics scale: PC games have to be built to play on old rigs, sub-360 hardware.

And when Crysis came out and wanted MORE POWER what did people do? They complained they could not max it on an 8800.

So yeah, let us not blame consoles. The only thing they are arguably responsible for is low-res textures.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote
Old 02-16-10, 12:24 AM   #39
hemmy
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Kansas
Posts: 760
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

The AA was terrible quality in the first one, could never get real AA to work correctly.
__________________
P6T Deluxe V2 ||| Core i7 920 D0 4.0Ghz||| 3x2Gb DDR3-1800 ||| 2x EVGA GTX 260 SLI ||| Corsair HX850w ||| 2x640gb HD
hemmy is offline   Reply With Quote
Old 02-16-10, 01:32 AM   #40
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

Quote:
Originally Posted by K007 View Post
This is not going to get done right until consoles upgrade.
Actually the XB360 already has a form of Tessellation engine.
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 04-28-10, 12:53 AM   #41
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

BUMP!!!!

okay it looks amazing....
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 04-28-10, 07:43 AM   #42
Gaco
L4D & DoW2 ftw!
 
Gaco's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Denmark
Posts: 3,143
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

DX10 isn't fail, this isn't 2007 "Crysis Time" anymore. Comeon get updated

However the technical level of Assassins Creed 2 and heavy console technology emphasis does little to make me miss DX10 in this case. No biggie IMO.


Please be more specific with the thread title btw.. "assassins creed to for pc to be only DX9..fail", I didn't know if you meant the first, second or upcoming installment.
__________________
---MAIN GAMING RIG from MID SEPTEMBER 2007, MOBO+CASE+FANS UPGRADED APRIL 2009, GRAPHICSCARD UPGRADED MARCH 2010---
Case: Antec P182 case + 3x 120mm Scythe Slipstream SY1225SL12M @ ~900 RPM
Motherboard: Asus P5Q Deluxe
CPU: Intel Core2 Q6600@3.3ghz w. Noctua NH-U12P
RAM: 4Gb Crucial Tracer PC-8500
Graphics: XFX Radeon HD 5970 Black Edition
Harddiscs: 2xRaptorX 150gb 10.000 RPM in RAID0
Soundcard: X-Fi Xtreme Gamer
Sound: Sennheiser HD600 Headphones + headamp
Keyboard: Logitech DiNovo Edge
Mouse: Razor Orochi
Monitor: Samsung 2232BW (22" 1680*1050)
OS: Windows 7 Professional 64bit
Gaco is offline   Reply With Quote
Old 04-28-10, 08:23 AM   #43
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

okay ill c if a mod can change it
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 04-28-10, 08:30 AM   #44
NarcissistZero
Loving Everything Me
 
NarcissistZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa, FL
Posts: 8,033
Send a message via AIM to NarcissistZero
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

It's a lovely looking game, though I wish you could extend the draw distance.
__________________
I gots one of them high powered gaming computers with an EVGA GTX 480 video thingy and a Q9550 processing device and also one of them Windows 7 64 operating programs with 4GB of some Corsair 1033 DDR2 ram.

Steam, Xbox Live and PSN: StingingVelvet
NarcissistZero is offline   Reply With Quote

Old 04-28-10, 08:42 PM   #45
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: assassins creed to for pc to be only DX9..fail

yeah that would be cool
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.