Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-04-02, 04:56 PM   #1
cricket
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 353
Default bf1942 demo and refresh force

if you've downloaded the demo for battlefield 1942 and then downloaded the refresh force tool ...and now you bf1942 demo doesnt work anymore...just open refresh force folder/click on refresh force app/icon/click on go back to default settings..and reboot, then bf1942 will work again. for some reason the bf1942 demo needs to berun in 60mhz mode or it wont load up. at least thats how ive solved problem. after your done playing bf1942 demo just click on refreshforce app/icon again and reboot and youll have your fix again.
__________________
MY RIG Built By Self:
P4-3.0GHZ/800FSB (Northwood) + ZALMAN CNP7000(ALL COPPER) HSF
INTEL 865PERLL Board
1GB (2 X 512MB) Kingston HyperX (KHX3200AKB/1GR (2-3-2-6)
XFX NVIDIA 7600GT AGP (256MB) (@ 580Mhz Core-1.5Ghz Memory Speeds)
80 GB MAXTOR DIAMOND MAX 9 (8Mb Cache)
WINXP HOME ED -w/Vista Transformation Pack 6
ANTEC SLK 3700 BQE CASE
Nec ND-1100A DVD/RW Drive
CD Drive
7 in 1 Multimedia Card reader For My SD Digital Camera Pictures
cricket is offline   Reply With Quote
Old 09-04-02, 08:15 PM   #2
cricket
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 353
Default

unless of course you get the 1.1 patch for bf1942 demo which fixes this problem......patch was just released on www.3dgamers.com (12mb file for clients)...also fixes a few other bugs. SERVER FIXES
-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server

CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.
-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.
__________________
MY RIG Built By Self:
P4-3.0GHZ/800FSB (Northwood) + ZALMAN CNP7000(ALL COPPER) HSF
INTEL 865PERLL Board
1GB (2 X 512MB) Kingston HyperX (KHX3200AKB/1GR (2-3-2-6)
XFX NVIDIA 7600GT AGP (256MB) (@ 580Mhz Core-1.5Ghz Memory Speeds)
80 GB MAXTOR DIAMOND MAX 9 (8Mb Cache)
WINXP HOME ED -w/Vista Transformation Pack 6
ANTEC SLK 3700 BQE CASE
Nec ND-1100A DVD/RW Drive
CD Drive
7 in 1 Multimedia Card reader For My SD Digital Camera Pictures

Last edited by cricket; 09-04-02 at 08:17 PM.
cricket is offline   Reply With Quote
Old 09-04-02, 09:29 PM   #3
cricket
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 353
Default

make sure you do this.-----> (the file will open with "notepad"..to edit it and just save it that way) Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
__________________
MY RIG Built By Self:
P4-3.0GHZ/800FSB (Northwood) + ZALMAN CNP7000(ALL COPPER) HSF
INTEL 865PERLL Board
1GB (2 X 512MB) Kingston HyperX (KHX3200AKB/1GR (2-3-2-6)
XFX NVIDIA 7600GT AGP (256MB) (@ 580Mhz Core-1.5Ghz Memory Speeds)
80 GB MAXTOR DIAMOND MAX 9 (8Mb Cache)
WINXP HOME ED -w/Vista Transformation Pack 6
ANTEC SLK 3700 BQE CASE
Nec ND-1100A DVD/RW Drive
CD Drive
7 in 1 Multimedia Card reader For My SD Digital Camera Pictures
cricket is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.