Go Back   nV News Forums > Website Related > Feedback Forum

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-19-10, 02:46 PM   #1
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Forum login is messed up?

Queen Trigger just tried to get on the forums and it said her password was no good. She never changed it... So then she did the reset password thing, and logged in using the password that was emailed to her. THAT didn't work either. What's going on? My login works fine.
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 02:58 PM   #2
DiscipleDOC
 
DiscipleDOC's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama, Planet Earth
Posts: 5,993
Default Re: Forum login is messed up?

Quote:
Originally Posted by ragejg View Post
Queen Trigger just tried to get on the forums and it said her password was no good. She never changed it... So then she did the reset password thing, and logged in using the password that was emailed to her. THAT didn't work either. What's going on? My login works fine.
Yea, someone just pm'd me and told me the same thing is happening to them as well.
DiscipleDOC is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 03:23 PM   #3
six_storm
Registered User
 
six_storm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nashvegas
Posts: 11,575
Send a message via Skype™ to six_storm
Default Re: Forum login is messed up?

This happened to me a few weeks ago.
six_storm is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 03:25 PM   #4
lduguay
Un-Ripped
 
Join Date: Oct 2004
Location: Montreal, Canaduh!
Posts: 1,968
Default Re: Forum login is messed up?

Could not login this morning. Did nutin' but wait and worked OK at 2PM.
__________________

Evga X58|I7 965 3.8GHz|Ultra 120 Extreme|Evga GTX 480 SC|2 x Intel X25-M 80GB RAID 0|Intel 520 - 240 GB|WD Black Caviar 1TB|6GB Corsair XMS3 1600C8 |Corsair 1000W PSU|Antec Twelve-Hundred|DELL U3011|Logitech G500|Logitech G19
lduguay is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 04:13 PM   #5
MikeC
Administrator
 
MikeC's Avatar
 
Join Date: Jan 1997
Location: Virginia
Posts: 6,697
Default Re: Forum login is messed up?

I've found that most login problems are solved by clearing out cookies and temporary internet files.
MikeC is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 04:34 PM   #6
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: Forum login is messed up?

She did that and it's still not letting her in. In all my 57 years of using these forums I've never seen a login problem like that.
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 06:06 PM   #7
bob saget
 
Join Date: Dec 2006
Location: Vancouver, originally Russia
Posts: 23,134
Send a message via MSN to bob saget Send a message via Yahoo to bob saget
Default Re: Forum login is messed up?

I have never had a login problem. ever.
bob saget is offline   Reply With Quote
Old 04-19-10, 11:03 PM   #8
dikinher
Grab em!
 
dikinher's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Fullerton, CA.
Posts: 744
Default Re: Forum login is messed up?

I had this problem until now. I couldn't log in for hours and finally I got to login a few minutes ago. Clearing cookies and all that jazz didn't help this time.
__________________
Windows 7 Pro 64 OS * i7 2600K @4.5Ghz * ASUS P8P67 PRO (B3) * 4GB G.Skill Ripjaws X *
EVGA GTX 670 FTW Edition * Cooler Master HAF 932
dikinher is offline   Reply With Quote

Old 04-19-10, 11:06 PM   #9
trivium nate
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,023
Default Re: Forum login is messed up?

yeah its werid had this problem on another forum to

wait a gilr on teh forumz? wow
__________________
CM-HAF-932//AMD Phenom-II-X4-965-BE-Deneb-3.4 GHz-Quad Core//CorsairH50
ASRock 770 EXTREME3 Mobo//EVGA GTX-480(1536MB GDDR5)-Arctic Cooling Accelero Xtreme+cooler
180GB SSD//3TB//G.SKILL Ripjaws X Series 8GB//DVD-RW//blu-Ray//1000 Watt Corsair PSU
42"Vizio TV-1920x1080-1080P-120Hertz//Win 7 Ultimate(64)//XBox360-pc controller
Saitek Eclipse 2 keyboard//Razer DeathAdder Mouse//250gb-Xbox 360//160gb-PS3
trivium nate is offline   Reply With Quote
Old 04-20-10, 05:47 AM   #10
TheANIMAL
Registered User
 
TheANIMAL's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Near Bude, Cornwall, UK
Posts: 1,291
Default Re: Forum login is messed up?

I had to remove Nvnews from my favorites, it worked after that. I had no problem with IE so i think it was a firefox thing.
TheANIMAL is offline   Reply With Quote
Old 04-20-10, 06:14 AM   #11
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: Forum login is messed up?

Quote:
Originally Posted by TheANIMAL View Post
I had to remove Nvnews from my favorites, it worked after that. I had no problem with IE so i think it was a firefox thing.
QT was using Chrome FWIW.
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Old 04-20-10, 06:15 AM   #12
ragejg
nV News Alumni
 
ragejg's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Finger Lakes of Hell, NY
Posts: 5,399
Send a message via AIM to ragejg
Default Re: Forum login is messed up?

Quote:
Originally Posted by trivium nate View Post
yeah its werid had this problem on another forum to

wait a gilr on teh forumz? wow
Where've you been? She's been posting here occasionally for about two years now.
__________________

2010-2011 Reviews: GTX 570 | GTX 580 | GTS 450 | GTX 460 | GTX 465
Pre-2010 Reviews: 6600 GT | XMS 4400 DDR | SilenX Cooler | 6800 | 5900 XT | Personal Cinema | 5900 NU


______________________________________________
Phenom II x6 1090t @ 4.0 ghz | Asus M498TD-EVO Am3 SLI nForce 980a | 2x EVGA GTX 560 SLI | 2x4gb DDR3-1333 | Antec EarthWatts EA650 PSU | 60gb Mushkin Calisto Enhanced Sandforce SSD | 2x WD2500KS RAID 0 | Sunbeam Tuniq 3 case | 24" Asus 19x10 LED LCD | 26" Panasonic 720p TV | Sidewinder X5 mouse | Logitech MX5500 & Revolution mouse | Altec Lansing 5.1 THX-Certified audio | Win 7 Ultimate | desk | couch


ragejg is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.