Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-26-10, 08:11 PM   #1
Dâniel Fraga
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Brazil
Posts: 42
Send a message via ICQ to Dâniel Fraga Send a message via MSN to Dâniel Fraga Send a message via Yahoo to Dâniel Fraga Send a message via Skype™ to Dâniel Fraga
Default Bug? xterm artifacts (Xorg 1.8.0 + 195.36.24 + Geforce 9600GT)

When I type fast on an xterm above another xterm, I see those artifacts (curiosity: if there are 2 xterm windows below a xterm window, it doesn't happen).

Any hints? Maybe a xterm specific issue?

Linux 2.6.33, Compiz 0.8.6 and xterm 257 (compiled with --enable-wide-chars -- needed for UTF8 support).

This happens with any nvidia driver.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	artifacts.jpg
Views:	243
Size:	121.2 KB
ID:	40110  
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (52.0 KB, 78 views)
Dâniel Fraga is offline   Reply With Quote
Old 05-12-10, 02:52 AM   #2
DarkShadow70
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 17
Default Re: Bug? xterm artifacts (Xorg 1.8.0 + 195.36.24 + Geforce 9600GT)

This is a problem with compiz-0.8.6, also happens on intel drivers. Use compiz-0.8.4 instead.
DarkShadow70 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.