Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-25-03, 11:21 AM   #1
glo
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Toronto
Posts: 5
Default Sync. Out of Range?

Hi All,

Just a minor annoying problem.

I loaded this module nvnet-1.0_0256-2.athlon.rpm. Then for some reason i removed it (rpm -e ....).

I loaded back this module (rpm -i ... ) and now when I try to restart/reboot my computer, I get "Sync. Out of Range" on my screen.

Any ideas as to why or how I can solve this problem?

Thanks,

Geoff.
glo is offline   Reply With Quote
Old 07-25-03, 11:24 AM   #2
glo
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Location: Toronto
Posts: 5
Default

Just to clarify, when restarting/rebooting via

menu->logout->restart i get the problem.

When i hit the reset button on my computer, the problem goes away.

geoff
glo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync it up: Hands on with the preview of Windows 8's cloud sync service News Archived News Items 0 06-02-12 08:30 PM
Error messages... HELP!!!! Imperito NVIDIA Linux 3 09-24-02 10:46 PM
Nvidia GF4 MX 440 + Mandrake tomchristopher NVIDIA Linux 3 08-18-02 09:42 AM
nVidia drivers + Red Hat Linux 7.3 Error404 NVIDIA Linux 17 08-16-02 11:34 AM
NVIDIA drivers and linux-2.5.31 eltarvag NVIDIA Linux 6 08-14-02 02:19 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.