Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 400/500 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-20-10, 04:54 AM   #1
Ancient76
S.T.A.L.K.E.R.
 
Ancient76's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 651
Default Starcraft II GPU performance/IQ

http://www.guru3d.com/article/starcr...-performance/1



However in this example we have a 1:1 screenshot with ATI on the left and to the right NVIDIA, we nowzoom in at the terrain. You'll agree with me that if you look at the background closely, you'll notice that that surface area is a little sharper for NVIDIA. ATI does have a little more work and polishing to do. Object quality definitely is the very same.
__________________
Skyrim: Realistic Overhaul - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=5400
---------------------------------------------------------------------------------
S.C.O.P.: Realistic mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat - http://www.gsc-game.com/index.php?t=...3928&sec_id=19
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Asus P5Q Pro
Kingston DDR2 / 2x2GB
MSI 5850 Twin Frozr II
ASUS 22" VW220T
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Corsair HX620W
Sharkoon Rebel 9
Ancient76 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-10, 07:05 AM   #2
Ancient76
S.T.A.L.K.E.R.
 
Ancient76's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 651
Default Re: Starcraft II GPU performance/IQ

And yes, you can enable AA on Nvidia cards:

http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=3
__________________
Skyrim: Realistic Overhaul - http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=5400
---------------------------------------------------------------------------------
S.C.O.P.: Realistic mod for S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat - http://www.gsc-game.com/index.php?t=...3928&sec_id=19
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Asus P5Q Pro
Kingston DDR2 / 2x2GB
MSI 5850 Twin Frozr II
ASUS 22" VW220T
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Corsair HX620W
Sharkoon Rebel 9
Ancient76 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-10, 08:39 AM   #3
jlippo
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 532
Default Re: Starcraft II GPU performance/IQ

Quote:
Originally Posted by Ancient76 View Post
And yes, you can enable AA on Nvidia cards:

http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=3
Yes and most likely it is possible to enable SSAA as well.
jlippo is offline   Reply With Quote
Old 07-20-10, 09:44 AM   #4
newparad1gm
Registered User
 
newparad1gm's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 693
Default Re: Starcraft II GPU performance/IQ

Lack of support for Eyefinity and Surround makes me sad. So what if "SC2 was built for competitive game play at its core." It still has a single player component doesn't it? Just allow triple wide resolutions for the single player, but disable it for multiplayer. Just because other people don't have triple monitors doesn't mean my setup should be intentionally locked out from its full potential.
__________________
WAR MACHINE:
Intel Core i7 3930K | Asus X79 Sabertooth | 4x4 GB G.Skill RipJaw PC3-12800 | 2x EVGA NVIDIA GTX TITAN Signature 6GB SLI | OCZ Vertex 3 240GB SSD | 2x500 GB Seagate Barracuda RAID 0 | LG BD-ROM | Cyber Acoustics CA3001WB 2.1 Speakers | SeaSonic 1250W PSU | 3x Acer GD235HZ 23.6in 120Hz | Silverstone Fortress FT02 | Windows 8 Pro x64 | NVIDIA 3DVision SURROUND

CRIMSON DYNAMO:
Intel Core i7 2600K | Gigabyte Z68X-UD3H | 2x4 GB G.Skill Ripjaw PC3-12800 | XFX AMD R9 290X 4GB | Intel X-25M G2 160GB SSD | 2x250GB RAID 0 | Samsung BD-ROM | ABS SL 1050W PSU | Toshiba 42" REGZA 1080p HDTV | Antec 900 ATX | Windows 8 Pro x64

Sailor Jupiter (HTPC):
Intel Pentium Dual-Core E5200 | ZOTAC Geforce 9300 | 2x2 GB OCZ Fatal1ty PC2-8500 | WD 1TB | Hitachi 2TB External | MediaSonic HFR2-SU3S2 4x3TB Seagate Barracuda RAID 1+0 | LG Blu-Ray/HD DVD-ROM | FSP 150W PSU | Toshiba 42" REGZA 1080p HDTV | Foxconn RS233 mini-ITX | Windows 7 Pro x86
newparad1gm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.