Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 400/500 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-28-10, 12:08 PM   #1
italy2010
*BANNED*
 
Join Date: May 2010
Posts: 117
Exclamation 3-WAY sli not work

Hi to all i have 3 zotac gtx480 3-way sli tri sli and i installing evga Precision to see the gpu usage and fraps i see not all the game work with this three monister y?just one card mean no 3-way sli in all games.
and how can i do all game work in sli mode.mean 3-way sli
my scaling:
1-Crysis work with sli.each gpu usage give me 60-70%
2-prince of persia not work with sli.just one gpu give me about 98% and the other gpus give me 0%
3-Wolfschanze II not work with sli.just one gpu give me about 98% and the other gpus give me 0%
4-ghost recon work with sli.each gpu usage give me 70-80%
5-splinter cell not work with sli.just one gpu give me about 98% and the other gpus give me 0%
6-..............etc not work with sli.

im installing win 7 x64 ultimate and nvidia forceware 258.96 whql and try with and without sli enhancement it same the thing.and i do the maximum performance in nvidia control panal.

MY RIG ::: GIGABYTE GAX58A-UD9 + COREi7 980X 4.2GHZ 168*25 + 12GB 1333 ADATA + 3*ZOTAC GTX480 TRI SLI + 128GB SSD ADATA S596 + 2TB WD blak 64MB + XFI FITALITY + CRATIVE GIGAWORKS + 2*DVD WRITER ASUS + LITEON +DVD READER ASUS + COOLERMASTER FULLTOWER CASE HAFX 942 + COOLERMASTER CPU FAN V8 + 1200 PSU GIGABYTE +HP 2510i 25" 1920*1080 FULL HD.
Thankz to all
italy2010 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-10, 12:46 PM   #2
italy2010
*BANNED*
 
Join Date: May 2010
Posts: 117
Red face Re: 3-WAY sli not work

No answer y?
no one know any thing?
no any one have SLI GTX480 ?????
that is good thing comrades........................................(l ee)
italy2010 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-10, 12:59 PM   #3
darkrider01
A little rough at first
 
darkrider01's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: The DEEP South - North Carolina
Posts: 483
Default Re: 3-WAY sli not work

http://www.nhancer.com/

NHancer will let you create SLi profiles for any game.

Also, no one here is obligated to help you. I understand that you are frustrated about spending 1500+ on video cards and them not living up to your expectations, but be patient. No one on this forum is paid by NVidia or anyone else to help you or anyone else.

Best of luck.
__________________
School Bus - Intel i7 4770K * ASRock Z87 Extreme6/AC * EVGA GTX 590 * Kingston HyperX Beast 16GB 2400MHz DDR3* Alienware TactX Keyboard * RAZER Mamba * Pioneer DVR-212D * Samsung 840 Series 250GB SSD * 10+TB Other Storage * Ultra X3 1000W PSU * Dell U2913WM * Beats by Dr. Dre headphones * Klipsch Promedia 2.1 * Cooler Master HAF XB * Cooler Master Hyper N520 * Windows 7 Ultimate
Mass Transit - Xeon E3-1275 V2 * G.Skill Ripjaws DDR3 1600 * EVGA GTX660 * Kingston HyperX 3K 120GB SSD * Seagate Momentus XT 750GB * Dell 2001FP * Viewsonic VX2250 * Creative X-Fi Surround 5.1 * Windows 7 Ultimate
RV - Alienware M18x * i7 2670QM * Dual 560 GTX * 1.25TB Storage * Windows 7 Ultimate
Van by the River - Panasonic PT-AX200U * Homebrew 9' x 5' screen * Pioneer VSX-1121-K * Bose Acoustimass 6 * Velodyne VX10 Subwoofer * PS3/Xbox/Xbox360/Wii/WiiU/DirecTV HR22
Packin HEAT
darkrider01 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-10, 02:01 PM   #4
Bman212121
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,726
Default Re: 3-WAY sli not work

The best thing to do either use nhancer like darkrider posted or just force some type of AFR mode via the control panel. I normally just use the global setting and force to AFR2 since most games work with it.
Bman212121 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-10, 02:29 PM   #5
rombat
Registered User
 
rombat's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 225
Default Re: 3-WAY sli not work

Nhancer will not work with the newest drivers. You will have to use older drivers if you want to use Nhancer, Grestorn, the creator of the program is working on a new one that will work with the latest drivers.
rombat is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 08:01 AM   #6
italy2010
*BANNED*
 
Join Date: May 2010
Posts: 117
Exclamation Re: 3-WAY sli not work

So what i do now?
that mean not all games support SLi or TRi SLi or the sli is fake?
italy2010 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 08:16 AM   #7
Bah!
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 868
Default Re: 3-WAY sli not work

Quote:
Originally Posted by italy2010 View Post
So what i do now?
that mean not all games support SLi or TRi SLi or the sli is fake?
All games do not support, but that doesn't mean it's fake.

My question is why would you not research a product before dropping $1500 on it? Doesn't make sense to buy something without knowing how well, or even if, it works.
Bah! is offline   Reply With Quote
Old 08-01-10, 01:31 PM   #8
nekrosoft13
I'm Geralt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Chicagoland, once a year in Poland
Posts: 24,366
Default Re: 3-WAY sli not work

he really like to use the word fake.

product been around for 5+ years, and then italy2010 comes along xxxxxx is fake!!
__________________
Windows 8 the next big failure, right after Windows ME
nekrosoft13 is offline   Reply With Quote

Old 08-01-10, 02:25 PM   #9
fasedww
Pc Gamer
 
fasedww's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Minneapolis
Posts: 1,578
Default Re: 3-WAY sli not work

Quote:
Originally Posted by nekrosoft13 View Post
he really like to use the word fake.

product been around for 5+ years, and then italy2010 comes along xxxxxx is fake!!
with stupid stuff like that, Just consider the source,
__________________
Asus X79 rampage extreme 4, i7 3930K, 47X100, 4.70 GHZ, ,16 gigs, corsair, 1600mhz, 3 MSI GTX 780's Tri SLI, gtx, Prolimatech Genesis, 2 140mm fan heastsink, Lian Li PC 80 ArmorSuit case, PCPC 1200 watt, window side panel with 120mm blowhole, SoundBlaster X-Fi Titanium HD , Asus Blueray sata dvdrw,SSD 256GB Plextor Pro,SSD Patriot Pyro 240gig,SSD Agility 4 256 , 1 300 gig raptor, 1 600 gig raptor, segate 1 gig ,Total Airhead amp, Denon AH-D2000 headphones, Dell Ultra3011, Acer HN274H 120 Hz Lcd, ,26,500 3dmark 11, Win 7 HomePrem.

Rig #2 i7 3930k 4.7GHZ. 16 gig corsair Platinum 2400MHZ, Asus P9X79 DELUXE, 2 7970's Watercooled, Koolance blocks, on 1080 nova rad. 9 fan. 655 swiftech. Cpu heatkiller block, coolgate 240mm rad, 2 fan sycthe 108cfm 655 pump,OCZ 256Gb Vertex 4 ssd, C300 256Gb ssd, Patriot pyro 240Gb ssd, 2 wd 640gig Hd, Lian Li 343 modular case. Asus BD drive, Corsair AX1200 watt, X-FI Titanium HD on Fiio , Shure SRH840 Head phones, Dell Ultra3011, Razer Black Widow Ult. BF3 Edition keyboard, Corsair Vengence M60 Mouse, 3dmark 11 16,500, win 7 homePrem.
fasedww is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.