Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-03-10, 01:09 AM   #1
imnuts
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Default DisplayLink driver unloads when Nvidia driver is used by Screen 0 in xorg.conf

Ubuntu 10.04.01 LTS; xserver-xorg-video-displaylink 0.3-0ubuntu4; nvidia-current 192.36.24-0ubuntu1~10.04
kernel upgraded to 2.6.34-020634-generic

What happens: DisplayLink driver unloads when Nvidia driver is used by Screen 0 in xorg.conf as shown in Xorg.0.log in attached nvidia-bug-report.log.gz.

What's expected: DisplayLink driver remains loaded when Nvidia driver is used by Screen 0.

Workaround: Assign devices so Nvidia is used by Screen 1 in xorg.conf as shown in Xorg.0.log.old in attached nvidia-bug-report.log.gz.

The only difference in xorg.conf to produce the Xorg.0.log and Xorg.0.log.old files was the change of Screen number 0->1,1->0 in Section "ServerLayout".

I think is the same problem reported in http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=151806. However in that thread Nvidia support confused DisplayPort with DisplayLink. We are talking about DisplayLink (http://www.displaylink.com/).


nvidia-bug-report.log.gz

Last edited by imnuts; 09-03-10 at 01:16 AM. Reason: corrected error
imnuts is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.