Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-30-10, 04:24 PM   #1
sparvu
Registered User
 
sparvu's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Finland/Espoo
Posts: 19
Default small tick sound when running intensive CUDA/OpenGL application

Hi,

My system:
mobo: ASUS P6T6 WS Revolution
cpu: Intel Core i7 930
mem: 12 GBRAM
video: NVidia Quadro 4000
hdd: 2x Caviar Black 2 TB
os: ubuntu 10.04 64bit

When I play a very intensive application from Nvidia CUDA SDK in Ubuntu, I hear like a small pitch or something like a tick from my video card. It is not the PSU, I checked. This was visible when running: smokeParticles from NVIDIA_GPU_Computing_SDK.

For anything else in SDK, other CUDA/OpenGL application no sound at all. Somebody in Corsair
forum said to check vsync option on my nvidia settings. How do I enable that ? Using nvidia-settings
utility ? http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=89978

Im curious if this is normal. Attached you have my settings.

thanks a lot,
stefan
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (45.9 KB, 63 views)
sparvu is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.