Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-22-10, 04:36 PM   #1
Quantamm
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default Triple monitor setup - x crashes when moving to the second graphics card (third mon.)

This is a triple-monitor setup with two video cards, where the mouse pointer gets "stuck" if it tries to cross from one video card to the next one. It worked correctly in openSUSE 11.2 and doesn't work in openSUSE 11.3 with the same xorg.conf.



This is a 64-bit openSUSE 11.3 with xorg 7.5-11.3 (the openSUSE prepackaged version). I've already tried NVidia drivers 256.53-16.1 (the openSUSE NVidia repository version) and 260.19.12 (the latest off of the NVidia website).

In the attached xorg.conf, screen 0 is the center, 1 is the left, and 2 is the right. This is the same xorg.conf that I used successfully in openSUSE 11.2. I tried a new automatically generated xorg.conf using nvidia-settings and it had the same problem.
Attached Files
File Type: log Xorg.0.log (34.1 KB, 49 views)
File Type: log Xorg.1.log (29.3 KB, 52 views)
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (123.7 KB, 49 views)
File Type: txt messages.txt (904 Bytes, 55 views)
File Type: txt xorg.conf.txt (5.6 KB, 72 views)
Quantamm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.