Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-13-10, 12:39 PM   #1
dinosaur
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 35
Default Bug report: 260.19 OpenGL bug

Greetings.

When running Unigine Heaven's "Heaven Benchmark" v2.1 (with default settings) on my GTX460 with v260.19 drivers (either 260.19.12 or 260.19.21), stages 7, 10 and 12 fail to display any image. These stages have in common to look like if the scene was seen through a camera lens (with a limited deepness of the field, i.e. with a fuzzy background).

When using v256.53, the scenes display properly.

nvidia-bug-report.log.gz attached

Last edited by dinosaur; 07-15-12 at 06:15 PM.
dinosaur is offline   Reply With Quote
Old 12-17-10, 05:15 PM   #2
dinosaur
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 35
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

This bug is till present in v260.19.29...
dinosaur is offline   Reply With Quote
Old 12-20-10, 01:21 PM   #3
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

Quote:
Originally Posted by dinosaur View Post
This bug is till present in v260.19.29...
strange that the Windows 32bit OpenGL test emulated through WINE behaves exactly the same.
And IIRC an older driver ( ~ May 2010 when Heaven 2.1 was released ) worked ok, but i can't test anymore as only few driver releases support GTX460.
Licaon is offline   Reply With Quote
Old 01-23-11, 06:55 PM   #4
dinosaur
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 35
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

BUMP !

Bug still present in v260.19.36...
dinosaur is offline   Reply With Quote
Old 01-24-11, 01:05 AM   #5
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

Quote:
Originally Posted by dinosaur View Post
BUMP !

Bug still present in v260.19.36...
i forgot to test on: 270.18

/LE: yep, still an issue (

Last edited by Licaon; 01-25-11 at 02:26 AM.
Licaon is offline   Reply With Quote
Old 02-19-11, 07:57 PM   #6
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

270.26 bugged too
Licaon is offline   Reply With Quote
Old 03-02-11, 12:37 PM   #7
Licaon
Registered User
 
Licaon's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Between the keyboard and the chair.
Posts: 490
Default Re: Bug report: 260.19 OpenGL bug

looks fixed in Heaven 2.5 so maybe it wasn't a nVidia bug after all
Licaon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.