Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-25-11, 10:47 AM   #1
joachimKr
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default Solaris 11 rel 151a and Quadro nvs 295

I unccessfully tried to install this card (quadro nvs 295) into my SUN X4150 server .
Card is detected correctly, but system crashes and reboots before X is up.
Tried all recent driver versions, including the system's and the one delivered with the card's CD. No success so far.
The server required an 8-lane PCIe (X1) and low power, so this would be a perfect match for 2D. At powerup, the VGA bios is working fine.
Reports and compatibility list showed support for the Quadro nvs 280 series, so I gave it a trial.

The motherboard's AST2000 needed a setting in xorg.conf to address the right PCI slot code.
The same was true to set the nvidia card as primary display.
Currently, I must still use the AST2000 for system maintenance and minimum graphics.

What can I do?
Alternate settings or drivers to check out?
Any help or hint is welcome!
joachimKr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.