Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 400/500 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 12-22-10, 09:09 AM   #1
tornadog
Keeper of the Faith
 
tornadog's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,446
Default artifacts on my tv after driver installation

As per my sig, I am setting up a i7 pc. It loaded fineon first boot and went to the tv's native resolution 1920 by 1080. Then I installed the latest whql drivers 260.99 and on reboot my screen has this shimmering artifacts on the desktop. Nothing is overclocked everything on stock and drivers on default settings. What could be wrong?
__________________
i7 950 @ 4.2Ghz w/ Venomous-X, Asus Sabertooth x58, 8gb DDR3 GSkill 1600Mhz,MSI N670 PE, Win 7 Ult. x64, Samsung PN50C7000, Pioneer VSX 920-K, Polk Monitor 5.0 Speakers, Bic H100 Sub
tornadog is offline   Reply With Quote
Old 12-22-10, 12:59 PM   #2
tornadog
Keeper of the Faith
 
tornadog's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,446
Default Re: artifacts on my tv after driver installation

it was a loose cable at the tv end...lol
__________________
i7 950 @ 4.2Ghz w/ Venomous-X, Asus Sabertooth x58, 8gb DDR3 GSkill 1600Mhz,MSI N670 PE, Win 7 Ult. x64, Samsung PN50C7000, Pioneer VSX 920-K, Polk Monitor 5.0 Speakers, Bic H100 Sub
tornadog is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.