Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-18-03, 04:01 AM   #13
Xin(tEb
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Geneva
Posts: 13
Default

HI party boys

Can i suggest you something
Have you tried to replace the AGPART by NVAGP in the options

Perhaps

Mine is a old video card but my config file lokks like this



Section "Device"
BoardName "GeForce3 Ti 200"
BusID "1:0:0"
Driver "nvidia"
Identifier "Device[0]"
Option "NvAgp" "1"javascript:smilie('')
Screen 0
VendorName "NVidia"
EndSection

Section "ServerLayout"
Identifier "Layout[all]"
InputDevice "Keyboard[0]" "CoreKeyboard"
InputDevice "Mouse[1]" "CorePointer"
Option "Clone" "off"
Option "Xinerama" "off"
Screen "Screen[0]"
EndSection

Section "DRI"
Group "video"
Mode 0660
EndSection
Xin(tEb is offline   Reply With Quote
Old 08-18-03, 04:03 AM   #14
Xin(tEb
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Location: Geneva
Posts: 13
Default

I have th 4363 driver
and in the readme it is said to replace AGPART by NVAGP
choosing the number "1" in the option line
Xin(tEb is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia GeForce 301.42 WHQL drivers DSC NVIDIA Windows Graphics Drivers 5 05-29-12 10:12 PM
Enhance Max Payne 3, Diablo III with GeForce R300 Drivers News Archived News Items 0 05-22-12 06:30 PM
New GPU from Nvidia Announced Today, the GeForce GTX 670 News Archived News Items 0 05-10-12 01:50 PM
Gainward Unleashes the Sexy GeForce GTX 670 Phantom Graphics Card, Also launches the News Archived News Items 0 05-10-12 09:28 AM

All times are GMT -5. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.