Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-16-11, 08:28 AM   #1
taichichuan
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default xlsfonts causes nvidia crash in displayport mode

Greetings!

I'm running Ubuntu Maverick (10.10) in x86_64 mode.
I'm running kernel.org 2.6.37 to fix an SD card reader bug for this laptop.
The Nvidia driver is 260.19.36.
The GPU hardware is an NVS-3100M.
The laptop is a Dell Latitude E6510 with quad core I7-740QM.
The nvidia-bug-report.log.gz is attached.

The problem:

When running on just the laptop panel, everything works fine. However, when running on the displayport connector using a Dell U3011 in 2560x1600 mode, if I run xlsfonts in a terminal window then X crashes and restarts. It would appear that any application that asks for the fonts database dies in a similar manner. NX client is another application that dies in this mode as does the Linux version of Slickedit. This only happens with the displayport connector (unfortunately, displayport is the only way to get to the full resolution of my monitor).

I've googled and searched the forums and I can't find any reference to this type of behavior. Any clues would be appreciated as I would like to run a couple of applications that ask for the available fonts.

TIA,

Mike
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (107.2 KB, 62 views)

Last edited by taichichuan; 02-16-11 at 08:31 AM. Reason: Forgot the GPU
taichichuan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.