Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-13-11, 06:15 PM   #1
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default nvidia-smi breakage in 270.41.03

Looks like a lot of the nvidia-smi info got busted on the 270.41.03 drivers:

Code:
 nvidia-smi -q

==============NVSMI LOG==============

Timestamp                       : Wed Apr 13 17:06:41 2011

Driver Version                  : 270.41.03

Attached GPUs                   : 1

GPU 0:4:0
    Product Name                : GeForce GTX 580
    Display Mode                : N/A
    Persistence Mode            : Disabled
    Driver Model
        Current                 : N/A
        Pending                 : N/A
    Serial Number               : N/A
    GPU UUID                    : N/A
    Inforom Version
        OEM Object              : N/A
        ECC Object              : N/A
        Power Management Object : N/A
    PCI
        Bus                     : 4
        Device                  : 0
        Domain                  : 0
        Device Id               : 108010DE
        Bus Id                  : 0:4:0
    Fan Speed                   : 47 %
    Memory Usage
        Total                   : 1535 Mb
        Used                    : 288 Mb
        Free                    : 1247 Mb
    Compute Mode                : Default
    Utilization
        Gpu                     : N/A
        Memory                  : N/A
    Ecc Mode
        Current                 : N/A
        Pending                 : N/A
    ECC Errors
        Volatile
            Single Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Total           : N/A
            Double Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Total           : N/A
        Aggregate
            Single Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Total           : N/A
            Double Bit            
                Device Memory   : N/A
                Register File   : N/A
                L1 Cache        : N/A
                L2 Cache        : N/A
                Total           : N/A
    Temperature
        Gpu                     : 58 C
    Power Readings
        Power State             : N/A
        Power Management        : N/A
        Power Draw              : N/A
        Power Limit             : N/A
    Clocks
        Graphics                : N/A
        SM                      : N/A
        Memory                  : N/A
Clocks are MIA
Power Readings are MIA
Utilization is MIA

Can we please get these fixed?
I'm sure there are other readings that should show up as well but I'm not sure if those would apply to Quadro specific cards.
Deanjo is offline   Reply With Quote
Old 04-13-11, 10:10 PM   #2
gradinaruvasile
Registered User
 
gradinaruvasile's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 199
Default Re: nvidia-smi breakage in 270.41.03

On some cards (like my onboard 8200) nvidia-smi does not even work since 270.30:

Code:
$ nvidia-smi -a
Failed to initialize NVML: Unknown Error
gradinaruvasile is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.