Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-07-11, 03:07 AM   #25
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

NVIDIA filed Bug ID: 836658 to track this issue . Will keep you posted...
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 07-07-11, 09:17 AM   #26
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

@sandipt Wow, thx for the info. Is it for both Windows and Linux?

@rmm these are just links to nvidia
Evilandi666 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-11, 08:53 AM   #27
vallor
Packet Pimp
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Quote:
Originally Posted by sandipt View Post
NVIDIA filed Bug ID: 836658 to track this issue . Will keep you posted...
Thank you, sandipt!

Is there a link where where we can go to track the ticket?

Thanks.
vallor is offline   Reply With Quote
Old 07-12-11, 01:20 PM   #28
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Quote:
Originally Posted by vallor View Post
Thank you, sandipt!

Is there a link where where we can go to track the ticket?
You can ask for status here or at linux-bugs@nvidia.com. NVIDIA still hasn't managed to reproduce the bug.
AaronP is offline   Reply With Quote
Old 07-12-11, 07:35 PM   #29
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

It's easy to reproduce: Take a Zotac 9300-ITX, try to run newest Nvidia Linux Drivers on it.

Other 9300 won't produce this error (I think).
Evilandi666 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-11, 01:31 PM   #30
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Still not fixed in 275.19

Any news on that bug?

I really want to use my htpc again, after 2 months now...
Evilandi666 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-11, 05:52 AM   #31
adlertropf
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

I have the same problem. If i try and install the nvidia-current driver on my ubuntu 11.04 it will freeze at the splash screen when booting.

Please post a solution if anyone got one?
adlertropf is offline   Reply With Quote
Old 07-22-11, 11:55 AM   #32
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Has anyone tried today's 275.21?
Evilandi666 is offline   Reply With Quote

Old 07-27-11, 01:03 PM   #33
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

275.21 is still broken, see here.

Any progress?
Evilandi666 is offline   Reply With Quote
Old 07-29-11, 04:41 AM   #34
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Quote:
Originally Posted by Evilandi666 View Post
275.21 is still broken, see here.

Any progress?

Evilandi666, Need motherboard and CPU information please attach logs by running nvidia-bug-report.sh as root . Also send it to linux-bugs@nvidia.com
sandipt is offline   Reply With Quote
Old 07-29-11, 08:07 PM   #35
Evilandi666
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 35
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Quote:
Originally Posted by sandipt View Post
Evilandi666, Need motherboard and CPU information please attach logs by running nvidia-bug-report.sh as root . Also send it to linux-bugs@nvidia.com
Done. But I sent it to your emailaddy, not to linux-bugs@nvidia.com.
Evilandi666 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-11, 01:15 AM   #36
adlertropf
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default Re: XServer freezes on start using nVidia 270.xx drivers on Geforce 9300 IGP

Any news?
adlertropf is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.