Go Back   nV News Forums > Graphics Card Forums > NVIDIA GeForce 400/500 Series

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-22-11, 02:03 PM   #1
dante
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Ramon, Ca
Posts: 125
Send a message via ICQ to dante
Default New EVGA GTX570. Running slow?

Well I got a new GTX 570 upgrading from a GTX 280 and it seems to be under performing. TF2, Duke Nuke Forever, and especially Metro 2033 don't run as smooth as they should. I'm at work right now so I don't know exactly what driver version I'm using but it is the most recent one as of a few weeks ago from Nvidia's site. I know my processor isn't cutting edge but it still is a quad core. My power supply is a good one Corsair 750. I'm questioning my mobo though. It may have a old pci express architecture? Here is a link to the specs of the mobo

http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2659#sp

btw I run games at 1920x1200. Vsync enables. AA I have down to 4x right now and AF at 8.
__________________
Intel Core i5-2500 Sandy Bridge 3.3GHz/EVGA GTX 570/MSI P67A-GD65 B3/G.SKILL Ripjaws Series 16GB/640gig WD sata/160gig Seagate sata/Dell 2407 24" HC
dante is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.