Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-03-11, 01:01 PM   #25
ryoohki
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 72
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
Someone test it with some Unreal Engine games.
It works, i tested it with Transformers : War at Cybertron with is a UE game...
ryoohki is offline   Reply With Quote
Old 08-03-11, 01:48 PM   #26
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by ryoohki View Post
It works, i tested it with Transformers : War at Cybertron with is a UE game...
Yeah but the two I test broke the game with serious gamma issues. I tried Alpha Protocol and Rainbow Six Vegas.
  Reply With Quote
Old 08-03-11, 11:23 PM   #27
knghtwhosaysni
Ni!
 
knghtwhosaysni's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 457
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

DX10 version works with Just Cause 2



__________________
| i7-2600k | ASUS P8H67-M LE | eVGA GTX 275 1792MB | 8GB 1333mhz | Samsung 830 64GB | Seagate 7200.10 320GB | Seagate 7200.11 1.5TB | Creative X-Fi XtremeMusic | Dell S2209W | Audio-Technica ATH-A700 | Logitech G500 | Logitech Driving Force GT |
knghtwhosaysni is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 10:23 AM   #28
fivefeet8
Ngemu Mod
 
Join Date: Jul 2003
Location: Fresno, CA
Posts: 1,886
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by Roadhog View Post
Oh hell yah. FXAA works in BC2 with dx10... Now all I need now is dx11 support.
Version 6 with Dx11 support.
http://hotfile.com/dl/125853856/6607...dude_6.7z.html

Also, you can edit the shader file a bit.

Code:
// Only used on FXAA Quality.
    // This used to be the FXAA_QUALITY__SUBPIX define.
    // It is here now to allow easier tuning.
    // Choose the amount of sub-pixel aliasing removal.
    // This can effect sharpness.
    //   1.00 - upper limit (softer)
    //   0.75 - default amount of filtering
    //   0.50 - lower limit (sharper, less sub-pixel aliasing removal)
    //   0.25 - almost off
    //   0.00 - completely off
__________________
[i7 2600k @4.4ghertz][2x4 GB DDR3 1600][EVGA GTX570 1.280GB SC][EVGA GTX460 physx][Asrock Extreme7 Gen3 Z68][2xSeagate 160 Gb SATA HD raid0][Seagate 250 GB SATA2 HD][Sony Bravia 40' 1080p LCD HDTV][NEC 3520a DVD+-DLw][Windows 7 Ultimate x64][Rosewill 1000w]
fivefeet8 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 12:52 PM   #29
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Sweet Update 6 fixed my issues!
  Reply With Quote
Old 08-04-11, 12:57 PM   #30
Roadhog
Resident Alien
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,776
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by fivefeet8 View Post
Version 6 with Dx11 support.
http://hotfile.com/dl/125853856/6607...dude_6.7z.html

Also, you can edit the shader file a bit.

Code:
// Only used on FXAA Quality.
    // This used to be the FXAA_QUALITY__SUBPIX define.
    // It is here now to allow easier tuning.
    // Choose the amount of sub-pixel aliasing removal.
    // This can effect sharpness.
    //   1.00 - upper limit (softer)
    //   0.75 - default amount of filtering
    //   0.50 - lower limit (sharper, less sub-pixel aliasing removal)
    //   0.25 - almost off
    //   0.00 - completely off
Doesn't work in BC2 with dx11.
Roadhog is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 01:35 PM   #31
Roadhog
Resident Alien
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6,776
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

This is the best thing since sliced bread. It's equal quality to MLAA. Doesn't molest text and your HUD as much as MLAA, and there is pretty much 0 performance hit. My BC2 looks so great now. If only it would work with dx11.
Roadhog is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 01:59 PM   #32
knghtwhosaysni
Ni!
 
knghtwhosaysni's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 457
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

works in GRAW, I'd imagine it works in GRAW2 too





and Monday Night Combat (Unreal Engine 3 dx9)


__________________
| i7-2600k | ASUS P8H67-M LE | eVGA GTX 275 1792MB | 8GB 1333mhz | Samsung 830 64GB | Seagate 7200.10 320GB | Seagate 7200.11 1.5TB | Creative X-Fi XtremeMusic | Dell S2209W | Audio-Technica ATH-A700 | Logitech G500 | Logitech Driving Force GT |
knghtwhosaysni is offline   Reply With Quote

Old 08-04-11, 02:02 PM   #33
HiCZoK4
 
HiCZoK4's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 3,467
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

So how demanding it is ? Is it like duke where it doesnt impact fps at all?
HiCZoK4 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 02:09 PM   #34
knghtwhosaysni
Ni!
 
knghtwhosaysni's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 457
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

I haven't been checking fps too closely, but I would say that it's always much faster than 4x msaa, and probably slightly faster/on par with 2x msaa. Quality-wise though, I think it's great. Doesn't always get every geometry edge like msaa would, but it does fix aliasing from shader effects. The only other way I know of fixing shader aliasing is supersampling, and that performance cost is kinda ridiculous.
__________________
| i7-2600k | ASUS P8H67-M LE | eVGA GTX 275 1792MB | 8GB 1333mhz | Samsung 830 64GB | Seagate 7200.10 320GB | Seagate 7200.11 1.5TB | Creative X-Fi XtremeMusic | Dell S2209W | Audio-Technica ATH-A700 | Logitech G500 | Logitech Driving Force GT |
knghtwhosaysni is offline   Reply With Quote
Old 08-04-11, 02:12 PM   #35
Roliath
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

perf loss is pretty nil from what i've seen.
desktop and laptop
  Reply With Quote
Old 08-04-11, 02:48 PM   #36
JaylumX
Something Else
 
JaylumX's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Somewhere Else
Posts: 374
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Tested and working on Dirt 2 DX11 mode

Downloading Metro 2033 demo
__________________
Half the fun is discovering it yourself

i5 760 @ 4.0 | P7P55D-E | 8GB DDR3 | 60 & 120GB SSD - 1TB SATA 2 | HD 7950 @ 1200/6300 | HDAV 1.3 | HD598

Xbox 360 120GB | PS3 40GB | Wii 8GB | Sony KDL-32EX723BU
JaylumX is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.