Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 08-21-11, 03:09 PM   #61
|MaguS|
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

No, It adds to any current form of AA in many games that I have tried.
  Reply With Quote
Old 08-21-11, 06:53 PM   #62
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

best results with everything else disabled. So I've been playing with this.... amazing!!! Mafia 2 has decent AA now, GTA IV has AA.... loving this!!
__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-11, 07:14 PM   #63
jkmetal
Registered User
 
jkmetal's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 775
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by mailman2 View Post
Geezus... why?

AA is the least of your worries here....

Don t hate on path of neo. One of my favorite games.
__________________
Inter Q9950@stock. Scythe CPU cooler.4gigs Corsair ddr2 1066. Segate 1tb drive. Ati Theater Pro 650. Evga GTX460 768@845mhz. Win 7 64 Professional.
Dell 2007wfp S-IPS. Dell P1130. Razer Deathadder. Ducky 87 key mechanical keyboard. Xbox 360 controller for windows.
jkmetal is offline   Reply With Quote
Old 08-21-11, 09:08 PM   #64
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Don t hate on path of neo. One of my favorite games.
My Gawd dude! That's about all I can say.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-11, 11:09 PM   #65
dikinher
Grab em!
 
dikinher's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Fullerton, CA.
Posts: 744
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

This works wonders for Battlefield BC2 and Darksiders.
__________________
Windows 7 Pro 64 OS * i7 2600K @4.5Ghz * ASUS P8P67 PRO (B3) * 4GB G.Skill Ripjaws X *
EVGA GTX 670 FTW Edition * Cooler Master HAF 932
dikinher is offline   Reply With Quote
Old 08-21-11, 11:33 PM   #66
sillyeagle
sillyego
 
sillyeagle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Posts: 5,394
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by |MaguS| View Post
Normal AA for Nvidia cards works fine in Borderlands.
I've tried with both the Borderlands Config Utility as well as the normal way using Bioshock.exe, and with either method I get the same graphical issues, which is a colored outline around weapon images in the menu system, as well as a faint white outline around the normal black outline seen on objecs in the game.
__________________
Intel Core i7 920 Nehalem Quad @ 4.0GHz
EVGA GTX 660 SLI @ 1046MHz
OCZ Platinum CL7 6GB
EVGA Intel X58
_____________
A man's dreams are an index to his greatness.
sillyeagle is offline   Reply With Quote
Old 08-22-11, 07:57 AM   #67
crainger
 
crainger's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Coffs Harbour, NSW, Australia
Posts: 29,559
Send a message via AIM to crainger
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by Mike89 View Post
My Gawd dude! That's about all I can say.
It's better than Crysis 2.

bololololololololololol
crainger is offline   Reply With Quote
Old 09-02-11, 11:21 AM   #68
mailman2
Ducking & Dodging
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3,948
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
Originally Posted by dairy hick View Post
Does this work with Matrix Path of Neo?
lmao.

Going through the worst of the worst 50 products at Maximum PC... guess what came up...

http://www.maximumpc.com/article/fea...ducts#slide-14


__________________
i7-2600k @ 4.6Ghz, Zotac GTX 680 (1310/7000), 16GB DDR3 1600, 2 x 1TB Samsung F3 RAID 0, Windows 7 x64, CPU and GPU custom watercooled

Quote:
Originally Posted by General Lee View Post
Oh, if the whole world had only one neck for me to squeeze in my hands...
mailman2 is offline   Reply With Quote

Old 09-04-11, 02:20 PM   #69
Mike89
Dude, where's my brain?
 
Mike89's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: In California choking from all the liberal BS
Posts: 1,185
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

Quote:
It's better than Crysis 2.
If you ever had any credibility, you just lost it.
__________________
I7 3770 @ 4.4 gig (Noctua NH-U14S Heatsink), ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs (2x8) Corsair Vengeance DDR3 1600, EVGA GTX 680 Signature 2, Acer P236H 23" (1920x1080), X-Fi Xtreme Gamer Pro, 2 WD 640 gig SATA HDDs, WD 750 gig HDD (eSata), WD 1TB Black HDD, Sandisk 32 GB ReadyCache SSD, 2 SATA DVD Burners, Logitech Z-5500 5.1 Speaker System, Corsair TX750w PSU, HSPC Top Deck Tech Station, Windows 7 Pro x64
Mike89 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-11, 03:12 PM   #70
mojoman0
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: California
Posts: 3,566
Default Re: Get FXAA in DX9 games NOW

dang i remember playing that matrix game. I actually thought it was pretty fun, the animations worked pretty well. always hoped for a top notch matrix game but guess it doesnt translate well to a video game control scheme
mojoman0 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.