Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-11-11, 09:40 PM   #1
aussa
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default X fails to start with 280.13 drivers on GT 425m

Hi, I installed the 280.13 nvidia drivers for the geforce GT 425m on debian squeeze, and after it, X failed to start. With some internet research I removed the /etc/X11/xorg.conf filed created by nvidia-xconfig, and that way I could enter X again. The problem is X is not using the nvidia drivers, and when I run nvidia-settings, it says there is not a xorg.conf file. Every time I create a xorg.conf file, X fails again. What do I do? any ideas?

I also get this error at boot, I don't know if it has something to do:

startpar: service(s) returned failure: gdomap ... failed!

Thank you.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (43.9 KB, 41 views)
aussa is offline   Reply With Quote
Old 09-12-11, 11:35 AM   #2
LLStarks
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 66
Default Re: X fails to start with 280.13 drivers on GT 425m

you have optimus.

your card isn't supported on linux.

your only hope: https://github.com/Bumblebee-Project/Bumblebee
LLStarks is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.