Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-06-11, 04:06 AM   #1
essahar
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default 3d Application not running on Quadro 6000 many driver version

One of my application is not working properly with Quadro 6000 the issue is the 3d part of the window wont show anything and I'm getting the error:


X Error: BadLength (poly request too large or internal Xlib length error) 16
Extension: 143 (Uknown extension)
Minor opcode: 1 (Unknown request)
Resource id: 0x20001d9

I have tried most of the driver version which support my card and always the same issue. glxgears works fine.

The application works fine with a Quadro FX 4800 and old version 185.18.36 and 173.09, and in the same machine if I upgrade to the latest driver it will stop working with the same error.

Attached the nvidia bug report:
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (40.0 KB, 42 views)
essahar is offline   Reply With Quote
Old 09-07-11, 03:33 AM   #2
sandipt
NVIDIA Corporation
 
sandipt's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 260
Default Re: 3d Application not running on Quadro 6000 many driver version

Please provide step by step reproduction steps and application details you are using ?
sandipt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.