Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-11, 09:11 PM   #1
amlino
Registered User
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default Slow mouse and keyboard after installation of Geforce 210 using latest 285 driver.

Hi,

I recently upgraded my GPU from an old 6600 and immediately started to have slow response on the mouse and keyboard. I have tried numerous changes in the Xorg.conf but nothing seems to work.

I also re-run the Nvidia installer using the latest release 285.

I've checked the Xorg.0.log to ensure the latest drivers were loading and they are. The desktop comes up fine and it does not seem unresponsive. Just the mouse and keyboard are slow to a point that is almost useless. I am currently using Kubuntu 11.04 and there is no "slow key" set/active under accessibility.

If someone has any idea on how to get this working fine again. I upgraded from a 6600 256MB GPU to a Galaxy Geforce 210 1024MB.

The nvidia-bug-report is attached.

Thanks,
Marcello
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.gz (39.9 KB, 35 views)
amlino is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.