Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 11-01-11, 09:50 AM   #1
Lemmiwinks
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Germany
Posts: 75
Default Visual corruption in Gnome Shell once in a while

When opening the dash (search interface, workspace switcher) in gnome shell, there occurs a visual corruption once in a while. The overview shows windows, that are actually non existent on the currently selected workspace. I have attached two screenshots that clarify my problem. Maybe there are more people experiencing this behavior, although I don't know yet what might trigger it.
When triple buffering is enabled in the xorg.conf it seems to occur more frequently. I have also experienced heavy stuttering when scrolling normal text with triple buffering enabled.
Both problems are gone again when restarting the gnome shell.

I use Ubuntu 11.10 with Gnome 3.2.0 and the Nvidia drivers from the Ubuntu repository, version 280.13.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot at 2011-11-01 10:49:52.jpg
Views:	67
Size:	91.0 KB
ID:	43369  Click image for larger version

Name:	Screenshot at 2011-11-01 10:51:56.jpg
Views:	63
Size:	93.2 KB
ID:	43370  
__________________
GF 8600M GT, core 2 duo 1.8ghz, Ubuntu 12.04, driver 304.37
Lemmiwinks is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.